"Rīgas satiksme" arvien jaunas ielu nomales paplašina par maksas autostāvvietām

Rīgas sabiedriskā transporta uzņēmums un pilsētas pašvaldības maksas autostāvvietu pārvaldnieks "Rīgas satiksme" (RS) paplašinās maksas autostāvvietu skaitu galvaspilsētā, aģentūrai BNS pavēstīja RS Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Baiba Bartaševiča.

Viņa informēja, ka no pirmdienas, 16.maija, līdz 27.maijam darbu sāks maksas autostāvvietas K.Barona ielas malā posmā no Artilērijas ielas līdz Pērnavas ielai, Matīsa ielā posmā no A.Čaka ielas līdz Avotu ielai, Artilērijas ielā posmā no Brīvības ielas līdz A.Čaka ielai, kā arī Citadeles ielā posmā no Miķeļa ielas līdz Kronvalda bulvārim, Annas ielā, Antenas ielā un Dainas ielā.

Tāpat maksas autostāvvietas turpmāk būs Ērgļu ielas malā posmā no A.Čaka ielas līdz K.Barona ielai, Miķeļa ielā posmā no Eksporta ielas līdz Citadeles ielai, Palīdzības ielā posmā no A. Briāna ielas līdz Miera ielai, Valkas ielā posmā no Hanzas ielas līdz Veru ielai un Vašingtona laukumā.

Bartaševiča norādīja, ka Rīgas pašvaldības maksas autostāvvietu izveidošanas mērķis ir optimizēt satiksmes organizāciju, īpaši ielās ar intensīvu sabiedriskā transporta satiksmi, kā arī sakārtot vieglo transportlīdzekļu plūsmu un organizēt to novietošanu, lai visi rīdzinieki un Rīgas viesi varētu piebraukt tuvāk interesējošiem objektiem un novietot savas automašīnas speciāli tam paredzētās vietās.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.