Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

"Rīgas satiksme" brīdina: Tuvāko dienu laikā būs izmaiņas vairāku autobusu maršrutos

© f64.lv, Vladislavs Proškins

No 19. maija plkst. 20.15 līdz 21 .maija pēdējam reisam, kā arī no 26. maija līdz 29.maija pēdējam reisam būs izmaiņas 4., 36., 56. un 63. autobusa maršrutu kustības organizācijā un pieturu novietojumā.

4. maršruta autobusi

Virzienā uz Piņķiem kursēs pa maršrutu līdz Jūrmalas gatvei, tālāk pa Jūrmalas gatvi, Anniņmuižas bulvāri, Zentenes ielu, Kurzemes prospektu, Jūrmalas gatvi un tālāk pa maršrutu.

Virzienā uz Abrenes ielu kursēs pa maršrutu līdz Jūrmalas gatvei, tālāk pa Jūrmalas gatvi, Kurzemes prospektu, Zentenes ielu, Anniņmuižas bulvāri, Jūrmalas gatvi un tālāk pa maršrutu.

36. maršruta autobusi

Virzienā uz Imantu kursēs pa maršrutu līdz Jūrmalas gatvei, veicot apgriešanos pretējā virzienā uz Anniņmuižas bulvāri, tālāk pa Anniņmuižas bulvāri, Zentenes ielu, Kurzemes prospektu līdz galapunktam Imantas D/P.

Virzienā uz Daugavgrīvu, Vakarbuļļiem un Attīrīšanas iekārtām, izbraucot no Imantas D/P kursē pa Kurzemes prospektu, Zentenes ielu, tālāk pa Anniņmuižas bulvāri līdz Jūrmalas gatvei veicot apgriešanos pretējā virzienā uz Anniņmuižas bulvāri un tālāk pa maršrutu.

56. maršruta autobusi

Virzienā uz Ziepniekkalnu kursēs pa maršrutu līdz Anniņmuižas bulvārim, tālāk pa Anniņmuižas bulvāri, Zentenes ielu, Kurzemes prospektu, Zolitūdes ielu un tālāk pa maršrutu.

Virzienā uz Daugavgrīvu kursēs pa maršrutu līdz Zolitūdes ielai, tālāk pa Zolitūdes ielu, Kurzemes prospektu, Zentenes ielu, Anniņmuižas bulvāri un tālāk pa maršrutu.

63. maršruta autobusi (izmaiņas maršruta kustībā tikai 20.maijā)

Virzienā uz Šampēteri kursēs pa maršrutu līdz Jūrmalas gatvei, tālāk pa Jūrmalas gatvi, Anniņmuižas bulvāri, Zentenes ielu, Kurzemes prospektu, Zolitūdes ielu un tālāk pa maršrutu.

Virzienā uz Mežciemu kursēs pa maršrutu līdz Zolitūdes ielai, tālāk pa Zolitūdes ielu, Kurzemes prospektu, Zentenes ielu, Anniņmuižas bulvāri, Jūrmalas gatvi un tālāk pa maršrutu.

Autobusa maršrutos 4., 56., un 63. tiks izvietota pagaidu pieturvieta “Zolitūdes iela” Kurzemes prospektā abos kustības virzienos.Remontdarbu laikā slēgtas pieturvietas “Dubultu iela” un “Zolitūdes iela” Jūrmalas gatvē abos kustības virzienos.