Autovadītāji brīdina par slideniem ceļiem Kurzemē

© f64.lv, Mārtiņš Zilgalvis

Slideno autoceļu dēļ šorīt ir apgrūtināti braukšanas apstākļi daudzviet Latvijā. 

Kā jau vēstījām, tad šonakt vietām valsts rietumu un centrālajos rajonos ir bijis sasalstošais lietus, vietām līst joprojām, savukārt pa dienu, atbilstoši prognozei, sasalstošais lietus var skart jau lielāko daļu Latvijas.

Patlaban vissliktākie braukšanas apstākļi ir Talsu apkaimē, taču kā ziņo mikroblogošanas vietnes "Twitter" lietotāji, tad arī netālu esošajos novados situācija uz ceļiem nav laba.

"Tukuma rajonā uz šosejām pamatīgs melnais ledus, izbraucam laicīgi!"

Tikmēr kāds cita "Twitter" lietotāja brīdina autovadītājus, kuri plāno pārvietoties pa Liepājas - Rīgas šoseju. Arī tur ir ļoti slidens ceļš, taču kā novēroja "Twitter" lietotāja, tad šobrīd notiek ceļu uzturēšanas darbi.

"Izbraucu tikko Liepāja-Rīga šoseju. No Liepājas līdz Skrundai un no Kalnciema līdz Rīgai slīd. Uz ceļa gan jau vairākās vietās ir redzama tehnika un kaisa sāli."

Kā ziņojām iepriekš, tad VSIA "Latvijas valsts ceļi" atgādina, ka šādos apstākļos ceļa stāvoklis var mainīties ļoti strauji, un arī pēc apstrādes ar pretslīdes līdzekļiem nokrišņu un laika apstākļu ietekmē apledojums var veidoties atkārtoti.

Svarīgākais