Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Ņem vērā! Lāčplēša dienai veltīto pasākumu laikā atsevišķās vietās jārēķinās ar satiksmes ierobežojumiem

© f64.lv, Kaspars Krafts

Autovadītājiem jārēķinās, ka Lāčplēša dienas pasākumu laikā ierobežojumi noteikti arī uz valsts autoceļiem, informē VSIA "Latvijas Valsts ceļi".

Piektdienas, 11.novembra, vakarā daudzās pilsētās un apdzīvotās vietās notiks Lāčplēša dienai veltīti pasākumi un gājieni, to laikā atsevišķās vietās būs īslaicīgi ierobežojumi arī uz valsts autoceļiem.

Piemēram, Bauskā no plkst.17.50 līdz18.20 lāpu gājiena maršrutā būs ierobežota satiksme Uzvaras ielā (autoceļš Dobele-Bauska, P103) un Rātslaukumā (Bauskas šoseja, A7).

Allažos, Zaļkalna ielā (autoceļš V58), no plkst.16 līdz 16.30 norisināsies lāpu gājiens, bet Rudzātos no plkst.19 lidz 19.30 lāpu gājiens virzīsies pa autoceļu Krāslava-Preiļi-Madona (Madonas apvedceļš) (P62). Īslaicīgi ierobežojumi var būt spēkā arī citviet.

Satiksme tika regulēta, piesaistot ceļu policiju. Autovadītāji aicināti braukt piesardzīgi, rēķinoties arī, ka piektdienas vakarā var būt intensīvāka gājēju pārvietošanās gar valsts autoceļiem apdzīvotās vietās un to tuvumā.

Tāpat uz valsts autoceļiem būvdarbi vēl turpinās 21 posmā, un tajos ir spēkā satiksmes ierobežojumi.

Stunda jāplāno, lai šķērsotu būvdarbu posmu no Madonas līdz Dzelzavai (P37), 40-50 minūtes nepieciešamas, lai izbrauktu Ērgļu ceļa (P4), Ventspils šosejas (V10) un autoceļa Smiltene-Valka (P24) būvdarbu posmus. Informācija par visiem satiksmes ierobežojumiem publicēta būvdarbu kartē "www.lvceli.lv".