Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Traģisks negadījums Raganā: nāvējoši notriekts velosipēdists

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

Vakar Latvijā reģistrēti 110 ceļu satiksmes negadījumi, kuros gāja bojā viens un cieta 17 cilvēki, informē Valsts policija.

Vakar ap plkst.20 Siguldas novada Krimuldas pagastā, uz autoceļa Ragana -Turaida, pēc sākotnējās policijas rīcībā esošās informācijas, automašīnas "BMW" vadītājs uzbrauca velosipēdistam, kurš gāja bojā notikuma vietā. Valsts policija skaidro notikušā apstākļus.

Pirmdien 13 cietušie reģistrēti avārijās Rīgas reģionā, trīs - Vidzemē, bet viens - Kurzemē. Viens no cietušajiem bija elektroskrejriteņa vadītājs, vēl viens - gājējs, bet trīs - velosipēdisti.

Par automašīnas vadīšanu alkohola reibumā policija vakar aizturējusi desmit autovadītājus: pa trim - Rīgas reģionā un Zemgalē, divus - Vidzemē, bet pa vienam - Latgalē un Kurzemē. Aizturēti arī trīs vadītāji, kuri bija lietojuši narkotiskās vielas.

Par ātruma pārsniegšanu autovadītājiem vakar noformēti 164 protokoli: Rīgas reģionā sodīti 45 autovadītāji, Vidzemē - 47, Kurzemē - 28, Latgalē - 24, bet Zemgalē - 20 autovadītāji. Viens vadītājs sodīts par agresīvu braukšanu.

Kopumā policija vakar noformējusi 443 protokolus par ceļu satiksmes noteikumu pārkāpumiem