Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Brīdina par palēninātu satiksmi Pierīgā

© f64.lv, Ģirts Ozoliņš

Piektdienas pēcpusdienā Pierīgā var būtu palēnināta satiksme pa autoceļiem Bauskas, Jelgavas, Siguldas, Ventspils un Ērgļu virzienā, kur notiek aktīvi būvdarbi, brīdina VSIA "Latvijas Valsts ceļi" (LVC).

Valsts autoceļu tīklā remontdarbu sezona turpinās, un darbi notiek vairāk nekā 50 posmos. Visvairāk remontdarbu ir uz reģionālajiem autoceļiem, atsevišķu posmu izbraukšanai nepieciešama stunda vai ilgāk.

Informācija par visiem būvdarbiem pieejama LVC mājaslapā "www.lvceli.lv". Autovadītāji aicināti plānot papildu laiku ceļā, ja ir jāšķērso būvdarbu posmi.

Piektdien sākas remontdarbi uz Ventspils šosejas (A10) tilta pāri Lielupei pie Slokas. Darbu vietā būs lokāls brauktuves sašaurinājums un braukšanas ātrums būs ierobežots līdz 50 km/h.

Savukārt Ventspils šosejas posmā no Kūdras līdz pagriezienam uz Smārdi turpina ieklāt asfaltu, posmā ieviesti pieci pagaidu luksofori un jāplāno stunda posma šķērsošanai vai jāizvēlas alternatīvais maršruts pa Liepājas šoseju (A9).

Vienlaikus jāņem vērā, ka Liepājas šosejas sākumposmā līdz pagriezienam uz Tukumu (P98) aizvien saglabājas augsta satiksmes intensitāte.

Autovadītāji aicināti braukt apdomīgi, nepārkāpt atļauto braukšanas ātrumu būvdarbu posmos un uz autoceļiem, kā arī neveikt riskantus apdzīšanas un citus manevrus, kas var izraisīt satiksmei bīstamas situācijas.