Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Svarīgi! ASV aizsardzības ministra vizītes laikā ierobežos satiksmi Rīgā

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

Šodien ASV aizsardzības ministra Loida Ostina vizītes laikā ierobežos satiksmi Rīgā, informē Rīgas domes Komunikācijas pārvalde.

Šodien no plkst.8.30 līdz 10 nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu, velosipēdu, elektroskūteru, velorikšu un gājēju satiksme Vecrīgā.

Ierobežojumi skars Pils laukuma un Muitas ielas krustojumu, Pils laukuma un Torņa ielas krustojumu pie Latvijas Bankas, Pils laukuma un Citadeles ielas krustojumu, Poļu gātes un Pils ielas krustojumu, Pils laukumu, kā arī Poļu gāti.

No plkst.9.30 līdz 11 ierobežojumi būs spēkā Brīvības bulvāra labajā pusē, posmā no Rīgas apgabaltiesas ēkas līdz Elizabetes ielai.

Savukārt no plkst.10 līdz 13 satiksmes ierobežojumi var tikt noteikti Elizabetes ielas kreisajā pusē no Krišjāņa Valdemāra ielas līdz Skolas ielai, kā arī Krišjāņa Valdemāra ielā, posmā no Elizabetes ielas līdz Dzirnavu ielai.

Sabiedriskā transporta satiksme un gājēju kustība pie delegācijas pārstāvju apmeklējamiem objektiem tiks regulēta atbilstoši nepieciešamībai.

Kā ziņots, Latvijā vizītē ieradies ASV aizsardzības ministrs Loids Ostins. Ostina vizīte norisināsies līdz trešdienai.

Vizītes mērķis ir tikties ar Latvijas valsts augstākajām amatpersonām, lai apstiprinātu ASV apņemšanos aizstāvēt visus NATO sabiedrotos, uzturot pastāvīgu militāro klātbūtni Latvijā un Baltijas reģionā.

Šodien Ostins tiksies ar Ministru prezidentu Krišjāni Kariņu (JV), aizsardzības ministru Arti Pabriku (AP) un valsts prezidentu Egilu Levitu.