Pārdaugavā plīsis ūdensvads; apgrūtināta satiksme

Uzvaras bulvāra un Kuģu ielas krustojumā plīstot ūdensvadam, šorīt Pārdaugavā ir būtiski apgrūtināta transporta kustība.

Kā aģentūru LETA informēja "Rīgas satiksmes" preses sekretārs Viktors Zaķis, avārijas dēļ ir noteiktas izmaiņas tramvaju kustībā. 2. un 4.maršruta tramvaji no galapunktiem "Tapešu iela" un "Imanta" kursēs pa maršrutu līdz Uzvaras bulvārim, tālāk pa O.Vācieša ielu, F.Brīvzemnieka ielu, Vienības gatvi līdz apgriešanās lokam Tipogrāfijas ielā jeb bijušam 4.tramvaju depo un atpakaļ. Ne 2., ne 4.maršruta tramvaji uz centru nekursē.

5.maršruta tramvaji kursē no 13.janvāra ielas līdz galapunktam "Mīlgrāvis" un atpakaļ līdz 13.janvāra ielai. 5.maršruta tramvaji uz un no galapunkta "Iļģuciems" nekursē.

10.maršruta tramvaji kursē pa maršrutu līdz Uzvaras bulvārim, tālāk pa Slokas ielu, Dagmāras ielu, Lilijas ielu līdz 5.maršruta tramvaja galapunktam "Iļģuciems" un atpakaļ uz galapunktu "Bišumuiža". Arī 10.maršruta tramvaji uz centru nekursē.

Uzņēmums ir noorganizējis speciālu bezmaksas autobusu maršrutu "Centrāltirgus - Āgenskalna tirgus". Autobusi kursēs ar 10 minūšu intervālu no tramvaju pieturvietas "Centrāltirgus" pa Centrāltirgus ielu, 11.novembra krastmalu, Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Bāriņu ielu līdz pieturvietai "Āgenskalna tirgus". Uz centru autobusi kursēs pa Bāriņu ielu, Uzvaras bulvāri, Akmens tiltu, 11.novembra krastmalu, 13.janvāra ielu un Prāgas ielu.

Pasažieri, kuriem iegādātas mēneša braukšanas biļetes 2., 4., 5. un 10.tramvaju maršrutam vai visiem tramvaju maršrutiem, var tās izmantot paralēlajos trolejbusu un autobusu maršrutos, braucienu nereģistrējot. Pārējiem pasažieriem norēķinu kārtība saglabājas nemainīga.

Trolejbusu un autobusu kustība virzienā uz Pārdaugavu nav mainīta, savukārt virzienā uz centru ir slēgta pieturvieta "Kuģu iela", tādēļ trolejbusi un autobusi to apbrauks pa Valguma ielu, tālāk nogriežoties uz Akmens tiltu.

Svarīgākais