Ievērībai! Ieviestas izmaiņas vairākos autobusu maršrutos

© f64.lv, Vladislavs Proškins

Atsaucoties pārvadātāja ierosinājumam uzlabot pasažieru ērtībās, no otrdienas būs izmaiņas septiņos Pierīgas autobusu maršrutos, informē Autotransporta direkcija.

Maršrutos Rīga-TEC-2-Saurieši-Jauncekule-Cekule, Rīga-Kākciems, Rīga-Juglas iecirknis, Rīga-Saurieši-Upeslejas, Rīga-Ropaži, Rīga-Upeslejas-Jauncekule un Rīga-Saurieši-Salaspils izmaiņas saistītas ar papildu pieturu iekļaušanu reisos, autobusa apstāšanās laika maiņu pieturās, kā arī tā atiešanas un pienākšanas laika maiņu galapunktā.

Visos maršruta Rīga-TEC-2-Saurieši-Jauncekule-Cekule reisos tiks iekļauta pietura "Dzelzceļa pārbrauktuve", kā arī visiem autobusiem tiks mainīts apstāšanās laiks pieturās, nemainot atiešanas un pienākšanas laiku galapunktā.

Visos maršruta Rīga-Kākciems reisos tiks iekļautas pieturas "Kultūras nams", "Radiocentrs", "Liepziedi", "Purmaļi" un "Jāņukalns", kā arī visiem autobusiem tiks mainīts apstāšanās laiks pieturās, nemainot atiešanas un pienākšanas laiku galapunktā.

Arī visos maršruta Rīga-Juglas iecirknis reisos tiks iekļautas pieturas "Kultūras nams", "Radiocentrs" un "Liepziedi", bet atsevišķiem reisiem tiks mainīts apstāšanās laiks pieturās.

Visos maršruta Rīga-Saurieši-Upeslejas reisos tiks iekļautas pieturas "Mazkājas" un "Brasliņas", un vairākos reisos tiks mainīts apstāšanās laiks pieturās.

Maršruta Rīga-Ropaži reisos tiks iekļautas pieturas "Kultūras nams", "Radiocentrs", "Liepziedi", "Purmaļi" un "Jāņukalns", un vairākiem reisiem tiks mainīts apstāšanās laiks pieturās.

Apstāšanās laiks pieturās tiks mainīts arī vairākos maršruta Rīga-Upeslejas-Jauncekule un Rīga-Saurieši-Salaspils reisos. Maršruta Rīga-Saurieši-Salaspils reisos tiks iekļautas pieturas "Mazkājas", "Brasliņas" un "Dzelzceļa pārbrauktuve".

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.