Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Vairākos reģionālajos autobusu maršrutos ieviestas izmaiņas

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

No šodienas vairākos reģionālajos autobusu maršrutos ieviestas izmaiņas, informē Autotransporta direkcija.

Izmaiņas ieviestas maršrutā Rīga-Valmiera. Lai pasažieri Valmieras autoostā paspētu pārsēsties no viena maršruta autobusa citā, no šodienas autobuss no Valmieras autoostas kursēs plkst.13.50. Līdz tas izbrauca plkst.13.45.

Tādējādi uz šo autobusu paspēs pasažieri, kuri brauc maršrutā Valmiera-Brenguļu skola-Smiltene.

Arī maršrutā Aizkraukle-Aizkraukles stacija autobuss pusdienlaikā sāks kursēt vēlāk, lai pasažieri paspētu pārsēsties no vilciena Rīga-Rēzekne autobusā un otrādi. Autobuss reisā no autoostas katru dienu dosies plkst.12.25.

Attiecīgi no pieturas "Aizkraukles stacija" tas izbrauks plkst.13.10.

Savukārt no šodienas maršrutā Ādaži-Stacija Gauja-DS Salūts-Ādaži tiks atklāts jauns reiss - autobuss no pieturas Gaujas pagrieziens darbadienās izbrauks plkst.7.25, un tas apstāsies pieturā "Kāpas" un "Cits Mežaparks".

Uz eksperimenta laiku šodien tiks atklās jauns maršruts Valka-Sēļi-Lugaži-Valka.

Maršrutā tiks izpildīti divi reisi: autobuss no Valkas autoostas pirmdienās, otrdienās, trešdienās un piektdienās izbrauks plkst.8.10 un 15.40.

Trīs mēnešu ilgā laika periodā izvērtējot eksperimenta rezultātus, tiks lemts par izmaiņu turpmāku saglabāšanu.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.