Nākamnedēļ filmēšanas laikā ierobežos satiksmi pie Rīgas 95. vidusskolas; ar kādiem vēl ierobežojumiem jārēķinās Rīgā?

© pexels.com

4. un 5.oktobrī saistībā ar filmēšanas darbu norisi Rīgas 95. vidusskolas teritorijā, Bruknas ielā 5, uz laiku ierobežos vai slēgs gājēju un velosipēdistu kustību.

Filmēšana noritēs 4. un 5.oktobrī no plkst. 6.00 līdz plkst. 19.00.

Filmēšanas darbu organizatorei SIA "Hobby Productions Riga" uzdots nodrošināt sabiedrisko kārtību un teritorijas sakopšanu trīs stundu laikā pēc filmēšanas pabeigšanas.

Jāatzīmē, ka saistībā ar siltumtīklu pārbūves darbiem no 4. līdz 23.oktobrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme pie ēkas Ieriķu ielā 25, darbus veicot pa posmiem.

Par darbu veikšanu atbildīgajai SIA "LOKŠIRS" uzdots izvietot ceļa zīmes, nodrošināt iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajā ielas posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā un sabiedriskā transporta satiksmi.

Saistībā ar dzelzceļa infrastruktūras sagatavošanas darbiem no 6. līdz 14.oktobrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Turgeņeva ielā, 50 metru attālumā no Dzirnavu ielas virzienā uz Timoteja ielu, darbus veicot pa posmiem.

Par darbu veikšanu atbildīgajai pilnsabiedrībai "BERERIX" uzdots nodrošināt ceļa zīmju izvietošanu un satiksmes regulēšanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajā ielas posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī operatīvā un sabiedriskā transporta satiksmi.

Latvijā

Latvijas vīriešu basketbola izlases saspēles vadītājs Artūrs Žagars sestdien olimpisko spēļu kvalifikācijas pusfināla mačā varēs palīdzēt komandai, sarunā ar žurnālistiem atzīmēja valstsvienības galvenā trenera Lukas Banki asistents Artūrs Visockis-Rubenis.

Svarīgākais