Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Satiksmes ierobežojumi pie Salu tilta

© Ilze Zvēra / F64

Salu tilta kompleksa 2. kārtas pārvada, tuneļa pārbūves un estakāžu pārbūves laikā no 30.septembra līdz 30.novembrim tiks ierobežota satiksme Maskavas ielā un Lāčplēša ielā.

Tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Maskavas ielā (nobrauktuve no Lāčplēša ielas uz Maskavas ielu virzienā no pilsētas centra), pie Lāčplēša ielas un Maskavas ielas krustojuma, un Strūgu ielā pie Strūgu ielas un Maskavas ielas krustojuma.

Satiksme tiks ierobežota Lāčplēša ielā uz satiksmes pārvada pār Mazo Krasta ielu, un tiek slēgts gājēju tunelis zem Lāčplēša ielas. Tāpat satiksme tiks ierobežota Maskavas ielā, pretī ēkai Maskavas ielā 51 un Maskavas ielā 53.

Tiks ierobežota satiksme un slēgta gājēju kustība Mazajā Krastā ielā, pie uzbrauktuves uz Maskavas ielu, slēgta gājēju kustība virzienā no pilsētas centra uz uzbrauktuves/nobrauktuves Daugavas krasta promenādes savienošanai ar Salu tilta pār Daugavu ietvēm.

2. Par darbu veikšanu ir atbildīgs akciju sabiedrības "A.C.B." būvdarbu vadītājs Vladimirs Popovs (tālrunis 26352405, e-pasts: vladimirs.popovs@acb.lv).

AS "A.C.B." uzdots izvietot informācijas plakātus ar gājēju kustības shēmu un ceļa zīmes un nodrošināt sabiedriskā transporta satiksmi.