Piektdiena, 19.aprīlis

redeem Fanija, Vēsma

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Uzziņai! Vairākos autobusu maršrutos papildināts pieturvietu skaits

© f64.lv, Ģirts Ozoliņš

Turpmāk autobusu maršrutos Rīga-Saurieši-Salaspils, Rīga-Ropaži, Rīga-Juglas iecirknis un Rīga-Kākciems reisos tiks iekļautas papildu pieturas, informē Autotransporta direkcija.

Vienlaikus divos maršruta Rīga-Saurieši-Salaspils reisos tiks mainīts to izpildes laiks.

Turpmāk maršrutā Nr.5836 Rīga-Saurieši-Salaspils tiks iekļauta pietura Stopiņi un Zeltiņi, savukārt maršrutā Nr.6829 Rīga-Ropaži tiks iekļauta pietura Filču rūpnīca, Saveļi, Juglas mežniecība, Dāvidi, Dzelzāmurs un Kangaru stacija.

No šodienas maršrutā Nr.6830 Rīga-Juglas iecirknis tiks iekļauta pietura Filču rūpnīca, Saveļi, Juglas mežniecība, Dāvidi, Dzelzāmurs, Kangaru stacija, Purmaļi, Jāņukalns, Cirsmas un Ceriņi, bet maršrutā Nr.6831 Rīga-Kākciems tiks iekļauta pietura Filču rūpnīca, Saveļi, Juglas mežniecība, Dāvidi, Dzelzāmurs un Kangaru stacija.

Tāpat direkcijā norādīja, ka, pielāgojot autobusu kustības sarakstu skolēnu vajadzībām, maršruta Nr.5836 Rīga-Saurieši-Salaspils autobuss no pieturas Rīga (Riepnieku iela) darbadienās izbrauks plkst.14.00, bet no pieturas Fizikas institūts - plkst.15.10. Līdz šim reisi no minētajām pieturām izbrauca attiecīgi plkst.13.45 un 14.55.

Autotransporta direkcija ir vienotas valsts politikas realizētāja starptautisko pārvadājumu jomā, autotransporta komercpārvadājumu uzņēmējdarbības licencēšanā, kā arī sabiedriskā transporta plānošanā.