Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

No pirmdienas uz laiku tiks slēgts 1. trolejbusa maršruts Rīgā

© f64.lv, Ģirts Ozoliņš

No pirmdienas, 16.augusta, siltumtīklu pārbūves darbu dēļ uz laiku slēgs 1.trolejbusa maršrutu Rīgā, informēja uzņēmuma pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane.

Darbu laikā tiks slēgta transporta līdzekļu satiksme Ģertrūdes ielā, posmā no Barona ielas līdz Akas ielai. Tādejādi uz siltumtīklu pārbūves darbu laiku tiks slēgts 1.trolejbusa maršruts.

Pasažieriem, kuri iegādājušies mēneša biļeti šajā maršrutā, lai sasniegtu vēlamo galamērķi maršruta ietvaros, atļauts braukt citos trolejbusu, tramvaju un autobusu maršrutos, braucienu nereģistrējot.

1.trolejbusa maršruta pasažieri aicināti izmantot citus sabiedriskā transporta maršrutus, kas kursē maršruta sakritības robežās - piemēram, no Pētersalas ielas galapunkta līdz pilsētas centram alternatīva būtu 19.trolejbusa maršruts vai 2.autobusa maršruts, bet tālāk nokļūšanai Ģertrūdes ielas un Avotu ielas vai Valmieras ielas krustojuma apkārtnē jāizmanto 51., 52.autobusa maršruts vai pa A.Čaka ielu un Avotu ielu kursējošie maršruti.

Tāpat kā alternatīvu iespējams izmantot 20.autobusa maršrutu, kas no Pētersalas ielas caur centru kursē līdz Matīsa, Avotu un Valmieras ielas krustojumam, kas ir iespējami tuvu 1.trolejbusa maršrutam.