No šodienas gaidāmas izmaiņas vairākos Rīgas pilsētas autobusu, trolejbusu reisos

© f64.lv, Ģirts Ozoliņš

“Rīgas satiksme” informē, ka saskaņā ar Rīgas domes izpilddirektora rīkojumu no 1. augusta tiks veiktas izmaiņas atsevišķu autobusa, trolejbusa maršrutu brīvdienu un no 2. augusta atsevišķu autobusa, tramvaja, trolejbusa maršrutu darba dienu kustības sarakstos, savstarpēji koordinējot transporta līdzekļu atiešanas laikus.

Tāpat no 1. augusta 1. un 5. autobusa maršrutā atsāks kursēt autobusi.

No 1. augusta brīvdienās un no 2. augusta darba dienās noteiktas izmaiņas vairākos kustības sarakstos:

Autobusi

darba dienās: 3., 6., 25., 53. autobusa maršrutā

brīvdienās: 3., 15., 31. autobusa maršrutā

Tramvaji

darba dienās: 1. un 7. tramvaja maršrutā

Trolejbusi

darba dienās: 17., 25. trolejbusa maršrutā

brīvdienās: 4., 15., 19. trolejbusa maršrutā

Tāpat tiek noteikts, ka 3a. autobusa maršruts, kas bija izveidots, lai samazinātu pasažieru plūsmu 3. autobusa maršruta noslogotākajā posmā, tiks slēgts.

No svētdienas, 2021. gada 1. augusta, 1. autobusa maršruta un 5. autobusa maršruta pasažieru pārvadājumus atsāks veikt autobusi. Atgādinām, ka veicot resursu pārdali un efektīvāk izmantojot visus uzņēmuma rīcībā esošos resursus, no 15. marta uz pagaidu laiku 1. un 5. autobusa maršrutā pasažieru pārvadājumus veic nevis autobusi, bet garie trolejbusi.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.