Trešdiena, 17.aprīlis

redeem Rūdis, Rūdolfs, Viviāna

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Līdz augusta beigām būs ievērojami apgrūtināta satiksme starp Imantu un Zolitūdi

© f64.lv, Dmitrijs Suļžics

Saistībā ar ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūves darbiem Imantā līdz 31.augustam būs slēgta transportlīdzekļu satiksme Zolitūdes ielas posmā no Jūrmalas gatves līdz Čuguna ielai, kur varēs kursēt tikai sabiedriskais transports, informēja SIA "Rīgas ūdens" pārstāvji.

Šajā posmā iekļaujas arī pie dzelzceļa stacijas "Imanta" esošā dzelzceļa pārbrauktuve, kurai pāri satiksme arī būs slēgta.

Tāpat saistībā ar ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūves darbiem līdz 31.augustam ierobežota transportlīdzekļu satiksme Kurzemes prospekta labajā pusē, posmā no Ceriņu ielas līdz Jūrmalas gatvei, kas ir posms līdz satiksmei slēgtajam Jūrmalas gatves posmam. Intensīva satiksme būvdarbu laikā šajos ielu posmos nav iespējama, tāpēc autovadītāji tiek aicināti sekot ceļazīmju norādēm.

Ūdensapgādes un kanalizācijas tīklu paplašināšana Imantas ziemeļrietumu daļā (arī Berģu dienvidu daļā un Beberbeķos) tiek finansēta no Eiropas Savienības fondu līdzekļiem. Tās mērķis ir attīstīt un uzlabot ūdensapgādes un kanalizācijas pakalpojumu kvalitāti, nodrošinot pieslēgšanās iespējas centralizētajām "Rīgas ūdens" sistēmām. Atbilstoši šim projektam Imantā plānots izbūvēt kopumā 10,3 kilometrus ūdensvada un 12,4 kilometrus kanalizācijas tīklu.