Pievērs uzmanību! Vairākos sabiedriskā transporta maršrutos Rīgā šodien būs papildu reisi

© f64

Šodien plānoti papildu reisi vairākos Rīgas sabiedriskā transporta maršrutos, informē "Rīgas satiksme".

Kā "Rīgas satiksme" norāda savās mājas lapā un ziņo arī sociālajā vietnē Twitter, papildu reisi ieviesti, lai nodrošinātu pēc iespējas lielāku distancēšanās iespēju sabiedriskā transporta līdzekļu salonos.

20. aprīlī plānoti papildu reisi sekojošos maršrutos:

Ekrānuzņēmums no Twitter/Rīgas satiksme

Ekrānuzņēmums no Twitter/Rīgas satiksme

Ekrānuzņēmums no Twitter/Rīgas satiksme

Jau ziņots, ka valstī turpinās ārkārtējā situācija un ir spēkā līdzšinējie Covid-19 dēļ noteiktie ierobežojumi.

Lai ierobežotu Covid-19 izplatību Latvijā, valdība sākotnēji lēma ārkārtējo situāciju valstī izsludināt no 13.marta līdz 14.aprīlim. Tādā gadījumā no 15.aprīļa dzīve valstī būtu atgriezusies ierastajās sliedēs. Tomēr aprīļa sākumā Ministru kabinets ārkārtējo situāciju pagarināja līdz 12.maijam.

Kopš Covid-19 ierobežojumu ieviešanas pašvaldības uzņēmuma "Rīgas satiksme" zaudējumi mēnesī sasniedz 2 miljonus eiro, intervijā Latvijas Radio atklāja uzņēmuma valdes priekšsēdētāja Džineta Innusa.

Tomēr viņa piebilda, ka kopējā zaudējuma summa būs zināma brīdī, kad beigsies krīze, tāpēc to prognozēt ir priekšlaicīgi. Sīkāk skaidrojot zaudējumu rašanos, Innusa sacīja, ka uzņēmums nodrošina tikpat lielu braucienu skaitu kā ikdienā, bet pasažieru skaits samazinājies no 450 000 dienā uz mazāk nekā 100 000 dienā, kas ir būtisks samazinājums.

Svarīgākais