Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Autovadītāju ievērībai! Šodien Melnkalnes prezidenta vizītes laikā ierobežos satiksmi Rīgā

© Līva Simsone/F64

Saistībā ar Melnkalnes prezidenta Milo Džukanoviča un pavadošās delegācijas oficiālo vizīti Latvijā, šodien vairākās Rīgas ielās tiks ierobežota satiksme,  informē Rīgas domē.

No plkst.6 līdz plkst.12 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Pils laukumā, Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Pils laukumam un Mazās Pils ielas posmā no Daugavas gātes līdz Pils laukumam.

Savukārt no plkst.7 līdz plkst.15.30 tiks liegts apstāties un stāvēt Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra labajā pusē, 50 metru garā posmā no Kaļķu ielas virzienā uz Smilšu ielu. Tāpat ierobežojumi noteikti no plkst.16.30 līdz plkst.18.30 Raiņa bulvāra kreisajā pusē, posmā no Reimersa ielas līdz ēkai Raiņa bulvārī 7.

Tostarp no plkst.10.45 līdz plkst.11.15 un no plkst.14.50 līdz plkst.15 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Pils laukuma un Muitas ielas krustojumā, Pils laukuma un Torņa ielas krustojumā (pie Latvijas Bankas), Pils laukuma un Krišjāņa Valdemāra ielas krustojumā un Pils laukumā.

Nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota gājēju kustība no plkst.10.30 līdz plkst.12 Pils laukumā un no plkst.14.30 līdz plkst.15.30 Brīvības laukumā.

Tāpat šodien Rīgā pie pašvaldības ēkām amatpersonu vizītes laikā tiks pacelti valsts karogi