Ceturtdiena, 25.aprīlis

redeem Bārbala, Līksma

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Pievērs uzmanību! Šodien izmaiņas 1. trolejbusa maršrutā un autostāvvietu darbībā

© Vladislavs Proškins/F64

7. martā, mobilitātes eksperimenta ietvaros, 1. trolejbusa maršruts būs slēgts un paredzētas izmaiņas „Rīgas satiksme” apsaimniekoto autostāvvietu darbībā.

Turpinot mobilitātes eksperimentu, šodien Ģertrūdes iela posmā no Brīvības ielas līdz Aleksandra Čaka ielai tiks atvēlēta gājējiem un velobraucējiem, tādējādi tiks slēgts 1. trolejbusa maršruts un “Rīgas satiksmes” apsaimniekotās autostāvvietas minētajā posmā.

Pasažieriem, kuri iegādājušies mēneša biļeti slēgtajam 1. trolejbusa maršrutam, 7.martā atļauts braukt citos trolejbusu, tramvaju un autobusu maršrutos braucienu nereģistrējot.

„Rīgas satiksmes” apsaimniekotās autostāvvietas Ģertrūdes ielā laika posmā no 6. marta plkst. 20:00 līdz 7. marta plkst. 20:00 būs slēgtas. Tie autostāvvietu klienti, kuri ir iegādājušies iedzīvotāja karti, automašīnu varēs novietot „Rīgas satiksmes” apsaimniekotajās autostāvvietās blakus esošajās ielās bez maksas.

Visas pārējās „Rīgas satiksmes” apsaimniekotās autostāvvietas A, B, C un D zonās darbosies kā ierasts sestdienā no plkst. 9:00 līdz plkst. 17:00. Savukārt R zonā darba laiks ir no plkst. 6:00 līdz plkst. 24:00.

„Rīgas satiksme” atgādina, ka, veicot apmaksu par uzņēmuma apsaimniekotajām autostāvvietām B, C un D zonās ar „Rīdzinieka karti”, pieejama 20% atlaide.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”.