Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Ņem vērā! Atsākti remontdarbi Lubānas un Juglas ielu rotācijas aplī

© Elmārs Rudzītis/F64 Photo Agency

Rīgas domes Satiksmes departaments informē, ka atsākoties remontdarbiem uz Lubānas un Juglas ielu rotācijas apļa, no 7.augusta tiks ieviestas satiksmes organizācijas izmaiņas.

Autovadītājiem jāņem vērā, ka virzienā no Slāvu pārvada Lubānas ielā satiksme pirms iebraukšanas rotācijas aplī tiks organizēta pa vienu braukšanas joslu līdzšinējo divu braukšanas joslu vietā. Aicinām autovadītājus rēķināties ar satiksmes ierobežojumiem, plānojot savus ikdienas braukšanas maršrutus. Satiksmes ierobežojumi ilgs vismaz nedēļu.

Remontdarbi Lubānas ielas rotācijas aplī ilgs līdz 31.augustam un pēc tā pārbūves tiks izbūvēta nodalīta labā pagrieziena josla virzienā no Lubānas ielas uz autoceļa P4. Tāpat tiks nodalīta labā pagrieziena josla virzienā no Augusta Deglava ielas uz Lubānas ielu, kas samazinās automašīnu klātbūtni pašā rotācijas aplī un uzlabos transportlīdzekļu plūsmu.

Rotācijas apļa mezglos plānots ierīkot gājēju pārejas ar speciālo papildus apgaismojumu. Papildus tiks pārbūvēta lietus ūdens kanalizācija un ielas apgaismojuma tīkli.

Lubānas un Juglas ielas satiksmes apļa pārbūvi veic AS "Ceļu Pārvalde". Projekta kopējās izmaksas ir 836 171,49 eiro.