Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Posmā Ķemeri-Tukums labos vilciena sliedes, pasažierus vedīs ar autobusu

© f64

Saistībā ar plānotajiem dzelzceļa infrastruktūras remontdarbiem 3. un 5. jūlijā tiks daļēji ierobežota vilcienu kustība posmā Ķemeri – Tukums 2. Šajā posmā tiks organizēta vilcienu pasažieru pārsēšanās autobusos.

Pasažierus, kuri tuvākajās dienās plāno ar vilcienu doties uz vai no Tukuma, aicinām īpaši rūpīgi sekot līdzi aktuālajam vilcienu kustības sarakstam, jo šajā līnijā 3. un 5. jūlijā tiks ierobežota vilcienu kustība posmā Ķemeri-Tukums 2.

Trešdien, 3. jūlijā, minētajā posmā nekursēs 18 reisi, bet piektdien, 5. jūlijā, - 16 reisi.

Lai remontdarbu laikā ikviens varētu nokļūt savā galamērķī, posmā starp Ķemeriem un Tukumu tiks organizēta ar vilcienu kursēšanas grafiku saskaņota autobusu satiksme. Lūgums ņemt vērā, ka katram vilcienam būs pieskaņoti divi autobusu reisi - viens, kurš pa ceļam veiks pasažieru apmaiņu katrā vilcienu pieturvietā, un otrs - ekspresis, kurš pieturēs tikai gala stacijā Tukums 2 vai Ķemeri.

Autobusos būs derīgas iegādātās “Pasažieru vilciena" braukšanas biļetes un abonementa biļetes. Kopā ar pasažieriem autobusos brauks arī vilciena konduktori kontrolieri.