Sestdiena, 20.aprīlis

redeem Mirta, Ziedīte

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Valsts svētku laikā Rīgā noteikti satiksmes ierobežojumi

© Mārtiņš Zilgalvis/ F64 Photo Agency

Latvijas Republikas Neatkarības atjaunošanas dienas svinību laikā tiks ierobežota satiksme vairākās galvaspilsētas ielās.

Tiks aizliegts apstāties un stāvēt:

• no 3. maija plkst. 20.00 līdz 4. maija plkst. 22.30 Aspazijas bulvāra kreisajā pusē, posmā no Kaļķu ielas līdz Teātra ielai, kā arī Zigfrīda Anna Meierovica bulvāra labajā pusē, posmā no Kaļķu ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai;

• 4. maijā no plkst. 7.00 līdz plkst. 14.00 Jēkaba ielā, posmā no Klostera ielas līdz Mazajai Pils ielai;

• no 3. maija plkst. 17.00 līdz 4. maija plkst. 22.00 Kaļķu ielas abās pusēs.

Tostarp 4. maijā nepieciešamības gadījumā tiks īslaicīgi ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība Aspazijas bulvārī pie Brīvības pieminekļa, Raiņa bulvārī pie Brīvības pieminekļa, Brīvības laukumā, pie ēkas Jēkaba ielā 9 un citās pasākumu norises vietās.

Kā arī 4. maijā tiks aizliegta ar pasākumu nesaistītu skaņu pastiprinošo iekārtu un metāla pūšamo instrumentu izmantošana, un velorikšu un elektromobīļu izmantošana: Kaļķu ielā, Brīvības laukumā, Rātslaukumā, Līvu laukumā un citviet pasākumu norises laikā.

Norādām, ka 4. maijā no plkst. 13.00 līdz plkst. 13.45 tiks kontrolēta un no plkst. 13.45 līdz plkst. 15.30 slēgta kuģošanas līdzekļu satiksme Pilsētas kanāla posmā no gājēju tilta pie Latvijas Nacionālās Operas un baleta ēkas līdz gājēju tiltam pie Bastejkalna.