Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

NOSKAIDRO! Vairākos "mikriņu" maršrutos gaidāmas būtiskas izmaiņas

© Lauris Vīksne/ F64 Photo Agency

No 1. maija vairākos pilnsabiedrība "Rīgas mikroautobusu satiksme" (RMS) minibusu un ekspresbusu maršrutos spēkā stāsies izmaiņas maršrutu shēmās un kustības sarakstos. Aicinām pasažierus pievērst uzmanību un savlaicīgi iepazīties ar gaidāmajām izmaiņām.

204. maršrutam būs jauns nosaukums "Stacijas laukums - Ķengarags - Jugla" un virzienā uz centru minibusi kursēs no Juglas pa maršrutu līdz Slāvu pārvadam, tālāk pa nobrauktuvi uz Maskavas ielu, Prūšu ielu, Rušona ielu, Salaspils ielu, Lubānas ielu un tālāk pa maršrutu. Mainīsies arī kustības saraksts darba dienās. Veiktās izmaiņas maršrutā nodrošinās Ķengaraga iedzīvotājiem ērtāku nokļūšanu uz pilsētas centru, kā arī nokļūšanu mājās no jaunā iepirkšanās centra "Akropole".

209. maršruta jaunais nosaukums "Ķengarags - Purvciems"

Turpmāk minibusi no Purvciema kursēs pa saīsinātu maršrutu līdz Maskavas ielai, tālāk pa Maskavas ielu līdz Višķu ielai. No Ķengaraga minibusi brauks pa Višķu ielu, Maskavas ielu un tālāk pa maršrutu. Šajā maršrutā mainīsies kustības saraksts gan darba dienās, gan brīvdienās, kustības intensitāte tiks saglabāta līdzšinējā apjomā.

214. maršruts "Centrs - Dreiliņi"

Šis maršruts tiek pagarināts un turpmāk minibusi kursēs no tagadējā galapunkta tālāk pa Kaivas ielu, Biķernieku ielu līdz T/c "IKEA" stāvlaukumam. No T/C "IKEA" minibusi kursēs pa Biķernieku ielu, veiks apgriešanos Hipokrāta ielas krustojumā, brauks pa Kaivas ielu un tālāk pa maršrutu.

237. maršrutā "Esplanāde - Imanta"

Darba dienās būs izmaiņas kustības sarakstā, lai samazinātu minibusu kavēšanos, kas rodas sastrēgumu dēļ. Reisu skaits tiks saglabāts līdzšinējā apjomā.

246. maršruts "Centrs - Daugavgrīva"

No 1. maija 246. maršruts vairs nekursēs no Pļavniekiem uz centru un pretējā virzienā. Turpmāk 246. un 346. ekspresbusi kursēs tikai no Daugavgrīvas līdz centram. Darba dienās tiks palielināts reisu skaits 246. maršrutā, savukārt 346. mainīsies kustības saraksts darba dienās.

370. maršruts "Imanta - Pļavnieki"

Virzienā uz Pļavniekiem ekspresbusi turpmāk kursēs pa izmainītu maršrutu. No Imantas ekspresbusi kursēs pa maršrutu līdz Ilūkstes ielai, tālāk pa Ilūkstes ielu, A. Deglava ielu, A. Saharova ielu, un tālāk pa maršrutu. Mainīsies kustības saraksts darba dienās un svētdienā. Sestdienā tiks nodrošināti papildus reisi.

Ātri un ērti braucienus var plānot ar RMS minibusiem un ekspresbusiem izmantojot mobilo lietotni - Rīgas mikroautobusu satiksme", kas ir pieejama bezmaksas "Google Play" veikalā.