Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Uzzini, kur Rīgā šodien tiks slēgta satiksme

© F64

Saistībā ar Lāčplēša dienas pasākumu norisi, šodien vairākās vietās Rīgā tiks ierobežota satiksme, kā arī būs slēgta satiksme 11.novembra krastmalā, pavēstīja Rīgas domes pārstāve Aira Šmelde.

No plkst.17 līdz plkst.24 būs slēgta transportlīdzekļu satiksme Kaļķu ielas posmā no 11.novembra krastmalas līdz Rātslaukumam, savukārt no plkst.18 līdz plkst.24 - 11.novembra krastmalas posmā no Akmens tilta līdz Muitas ielai. Tāpat šodien no plkst.7 līdz 12.novembra plkst.4 slēgs transportlīdzekļu satiksmi brauktuvēs Strēlnieku laukumā.

Pils ielas posmā no Poļu gātes līdz Doma laukumam un Doma laukuma posmā no Pils ielas līdz Jēkaba ielai no plkst.18 līdz plkst.24 tiks organizēta divvirzienu satiksme.

No plkst.6 līdz plkst.12 stāvēt nedrīkst Aizsaules ielas abās pusēs, Varoņu ielas abās pusēs, posmā no Aizsaules ielas līdz ēkai Varoņu ielā 3A un autostāvvietā pie I Meža kapiem Aizsaules ielā.

11.novembra krastmalas abās pusēs, posmā no Akmens tilta līdz Vanšu tiltam aizliegts apstāties un stāvēt no plkst.7 līdz plkst.24.

Nepieciešamības gadījumā šodien no plkst.8.30 līdz plkst.10.15 būs ierobežota vai slēgta transportlīdzekļu un gājēju satiksme Herdera laukumā un no plkst.10.30 nodrošināta ceļu satiksmes regulēšanu Aizsaules ielas un Gaujas ielas krustojumā, kā arī Meža prospekta un Varoņu ielas krustojumā.

Vēl no plkst.12.35 līdz plkst.13.45 nepieciešamības gadījumā būs ierobežota vai slēgta gājēju satiksme Brīvības laukumā un no plkst.17 - lāpu gājiena maršrutā: Rīgas Brāļu kapi-Varoņu iela-Gaujas iela-Miera iela-Brīvības iela-Brīvības bulvāris-laukums pie Brīvības pieminekļa-Kaļķu iela-Strēlnieku laukums.

Pašvaldībā atgādina, ka Nacionālo bruņoto spēku Militārā policija šodien no plkst.11 līdz plkst.14 kontrolēs un nepieciešamības gadījumā ierobežos vai slēgs kuģošanas līdzekļu satiksmi Pilsētas kanālā, posmā no Bastejkalna tilta līdz gājēju tiltam pie Krišjāņa Barona ielas.

Pasākumu norises vietās tiks slēgta arī velorikšu satiksme.

Tāpat līdz plkst.11 transportlīdzekļiem ir aizliegts apstāties un stāvēt starp Herdera laukumu un Doma laukumu abās ielas pusēs, kā arī pašos laukumos.

Līdz plkst.14 aizliegts apstāties un stāvēt Aspazijas bulvāra abās pusēs, posmā no Teātra ielas līdz Kaļķu ielai un Zigfrīda Annas Meierovica bulvāra abās pusēs un posmā no Kaļķu ielas līdz Smilšu ielai.