Ņem vērā! Rīgā stājas spēkā satiksmes ierobežojumi Vecrīgā

© F64

No šodienas Rīgā stājas spēkā satiksmes ierobežojumi Slāvu ielas posmā un atsevišķās ielās Vecrīgā.

Saistībā ar daudzfunkcionālā centra "Akropole" būvniecības darbiem līdz 30.novembrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Slāvu ielas posmā no Salaspils ielas līdz uzbrauktuvei uz Dienvidu tilta.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu. Vienlaikus dome brīdina, ka veicot darbus nakts laikā, var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Savukārt saistībā ar mākslas filmas "Nakts mantinieki" filmēšanu no šodienas plkst.10 līdz 7.novembra plkst.6 ir aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Riharda Vāgnera ielas labajā pusē, posmā no Gleznotāju ielas līdz Kaļķu ielai.

Tāpat šādi ierobežojumi noteikti no 6.novembra plkst.6 līdz 7.novembra plkst.6 Vaļņu ielas kreisajā pusē, posmā no Gleznotāju ielas līdz Kaļķu ielai un no 8.novembra plkst.6 līdz 9.novembra plkst.22 Narvas ielā pie ēkas Narvas ielā 2.

Filmēšanas darbus veic sabiedrība ar ierobežotu atbildību "Tasse film".

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.