Autovadītāji internetā var iepazīties ar ielu remontdarbiem Rīgā

Rīgas domes Satiksmes departaments sadarbībā ar SIA "Karšu izdevniecība Jāņa sēta" izveidojis ielu remontdarbu interneta karti, kurā autovadītāji var izvēlēties ērtāko maršrutu remontēto posmu apbraukšanai.

Patlaban iepriekš plānotie remontdarbi vai rekonstrukcijas darbi uz brauktuvēm notiek septiņos ielu posmos, bet no jūlija vēl 16 ielu posmos sāksies ielu seguma periodiskās atjaunošanas darbi, kā arī piebraucamo ceļu remonti pie izglītības iestādēm.

Kā šodien preses konferencē norādīja Satiksmes un transporta lietu komitejas priekšsēdētāja pienākumu izpildītājs Vadims Baraņņiks (SC), katram autovadītājam ir gadījies aizkavēties ielu remontdarbu dēļ.

"Pašvaldība ir grūtā stāvoklī, jo no vienas puses izskan pārmetumi par neremontētajām ielām, bet no otras puses tiek pārmests par satiksmes ierobežojumiem remontdarbu laikā," skaidroja Baraņņiks.

Lai palīdzētu autovadītājiem izvairīties no ierobežotas satiksmes ielu posmiem, Satiksmes departamenta mājaslapā "www.rdsd.lv" izvietota karte, kurā var gan iepazīties ar ielu remonta vietām, gan iepazīties ar visu remontējamo ielu sarakstu un arī viegli sameklēt sev interesējošo ielu. Karte drīz būšot pieejama arī Rīgas domes mājaslapā "www.riga.lv".

Kā norādīja SIA "Karšu izdevniecība Jāņa sēta" pārstāve Kristīne Vikle, šo karti varēs izmantot arī uzņēmēji loģistikas shēmu veidošanai.

Svarīgākais