Ceturtdiena, 28.marts

redeem Ginta, Gunda, Gunta

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

SATIKSME RĪGĀ: remontdarbu dēļ ierobežos satiksmi vairākās ielās

© Oksana Džadana, F64 Photo Agency

Saistībā ar ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūvi no 24.oktobra līdz 26.novembrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Daugavgrīvas ielā, posmā no Pulka ielas līdz Mazai Ūdens ielai.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas minētajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma. Darbu veikšanas laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Saistībā ar sliežu ceļa pārbrauktuves remontu no 23.oktobra plkst. 8.00 līdz 27.oktobra plkst. 6.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme pār Cēres ielas dzelzceļa pārbrauktuvi.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas Cēres ielas slēgtajā posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Saistībā ar siltumtrases izbūves darbiem no 21.oktobra līdz 31.oktobrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Pulkveža Brieža ielā, posmā no Hanzas ielas līdz ēkai Pulkveža Brieža ielā 35.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu un iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas ierobežotajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.