Otrdiena, 16.aprīlis

redeem Alfs, Bernadeta, Mintauts

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Šodien Rīgā lielākais rudens skrējiens; būs arī izmaiņas sabiedriskā transporta kustībā

© f64

Šodien 11.novembra krastmalā notiks lielākais rudens skrējiens “We run Riga”.

Konkursi, spēku pārbaudīšana, savējo izaicināšana konkursos - tas viss sagaida 11.novembra krastmalā. Savukārt trasē - atbalsta, uzmundrinājuma un aktivitāšu punkti, kas skrējienu padarīs jautrāku un vēl emocijām bagātāku.

Šī gada lielākais jaunums - skriesim visu dienu! Dienas pirmajā daļā zem Euroaptieka Skrien Rīga karoga tiks aizvadītas Mazuļu rāpošanas sacensības, Bērnu un 2,5km Ģimenes skrējieni, kā arī klasiskās 5, 10, 21km distances. Taču vēlu vakarā tiks dots atsevišķs starts WE FLY RIGA 5km skrējienam- jauniešiem līdz 30 gadu vecumam. Ikvienam vakara skrējiena dalībniekam tiks dāvināts pasākuma oficiālais Nike T-krekls, bet pārējiem būs iespēja to iegādāties sacensību centrā.

Skrējiena mērķis ir stiprināt aktīva dzīvesveida tradīcijas rīdzinieku un latviešu ģimeņu vidū, tomēr tas vienmēr iet roku rokā ar labi kopā pavadītu laiku. Šajā sportiskajā sestdienā par atmosfēru un muzikālu rosību sacensību centrā gādās grupa Triānas Parks, kā arī tādi tautā iecienīti mākslinieki kā Aminata un Ozols.

Saistībā ar pasākumu būs arī vairāki satiksmes ierobežojumi.

"We Run Riga 2018" laikā no plkst. 12:00 līdz aptuveni plkst. 17:00 un no plkst. 19:00 līdz aptuveni plkst. 21:00, būs izmaiņas dažos sabiedriskā transporta maršrutos.

No plkst. 12:00 līdz plkst. 17:00

Tiks slēgta kustība pa uzbrauktuvi uz Vanšu tiltu. Pieturvieta "Ķīpsala" abos virzienos tiks pārcelta uz pamatbrauktuves. 5., 12., 25. maršruta trolejbusi un 13., 30., 37., 41., 53. maršruta autobusi kursēs pa Vanšu tiltu, neiebraucot Ķīpsalā.

9. maršruta trolejbusi kursēs no Stacijas laukuma uz Iļģuciemu pa maršrutu līdz Uzvaras bulvārim, tālāk pa Uzvaras bulvāri, Slokas ielu, Kalnciema ielu un tālāk pa maršrutu.

13. maršruta autobusi kursēs no galapunkta "Preču - 2" uz Babītes staciju pa maršrutu līdz Krišjāņa Valdemāra ielai, tālāk pa Krišjāņa Valdemāra ielu, Slokas ielu, Dagmāras ielu, Buļļu ielu un tālāk pa maršrutu.

57. autobusa maršruts no plkst. 12:00 līdz plkst. 17:00 būs slēgts. Plānots, ka autobuss no galapunkta "Abrenes iela" atsāks kustību plkst. 17:30.

237., 241. maršruta minibusi un 336. maršruta ekspresbusi kursēs pa Vanšu tiltu, neiebraucot Ķīpsalā.

No plkst. 19:00 līdz plkst. 21:00

Tiks slēgta kustība pa uzbrauktuvi uz Vanšu tiltu. Pieturvieta "Ķīpsala" Rīgas pilsētas centra virzienā tiks pārcelta uz pamatbrauktuves. 5., 12., 25. maršruta trolejbusi un 13., 30., 37., 41., 53. maršruta autobusi kursēs no Pārdaugavas pa Vanšu tiltu, neiebraucot Ķīpsalā.

9. maršruta trolejbusi kursēs no Stacijas laukuma uz Iļģuciemu pa maršrutu līdz Uzvaras bulvārim, tālāk pa Uzvaras bulvāri, Slokas ielu, Kalnciema ielu un tālāk pa maršrutu.

10., 26. maršruta autobusi kursēs no galapunkta "Abrenes iela" pa maršrutu līdz Akmens tiltam, tālāk pa Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Valguma ielu, Akmeņu ielu, Mūkusalas ielu un tālāk pa maršrutu.

23. maršruta autobusi kursēs no galapunkta "Abrenes iela" uz Baložiem pa maršrutu līdz Akmens tiltam, tālāk pa Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Valguma ielu, Akmeņu ielu un tālāk pa maršrutu.

27. maršruta trolejbusi kursēs no galapunkta "Stacijas laukums" uz Ziepniekkalnu pa maršrutu līdz Akmens tiltam, tālāk pa Akmens tiltu, Uzvaras bulvāri, Valguma ielu, Akmeņu ielu, Mūkusalas ielu un tālāk pa maršrutu.

237., 241. maršruta minibusi un 336. maršruta ekspresbusi kursēs no Pārdaugavas pa Vanšu tiltu, neiebraucot Ķīpsalā.

Šodien no plkst. 12:00 līdz plkst. 17:00 un no plkst. 19:00 līdz plkst. 21:00 pasažieri, kuri lieto abonementa biļetes braukšanai mainītajos autobusu un trolejbusu maršrutos, lai nokļūtu līdz nepieciešamajam galapunktam, drīkstēs tās izmantot citos autobusu un trolejbusu maršrutos, braucienu nereģistrējot.

Plašāku informāciju par "Rīgas satiksmes" piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos "twitter", "facebook", "draugiem.lv".