Līgo brīvdienās noteiktas izmaiņas dīzeļvilcienu kustības sarakstā

Līgo svētku brīvdienās, no 23.jūnija līdz 28.jūnijam, noteiktas izmaiņas dīzeļvilcienu kustības sarakstā no Rīgas uz Daugavpili, Rēzekni, Gulbeni, Krustpili, Liepāju un Siguldu, biznesa portālu "Nozare.lv" informēja AS "Pasažieru vilciens".

23.jūnijā, 24.jūnijā un 25.jūnijā papildus kursēs brīvdienu dīzeļvilcieni: Rīga-Rēzekne2 ar atiešanas laiku plkst.11.35, Rēzekne2-Rīga ar atiešanas laiku plkst.15, Rīga-Daugavpils ar atiešanas laiku plkst.13, Daugavpils-Rīga ar atiešanas laiku plkst.13.08. Šie vilcieni atbilstoši sarakstam kursēs arī sestdien un svētdien, 26.jūnijā un 27.jūnijā.

23.jūnijā, 24.jūnijā un 25.jūnijā nekursēs darbdienu dīzeļvilcieni Sigulda-Rīga ar atiešanas laiku plkst.8.16, Rīga-Sigulda ar atiešanas laiku plkst.6 un Rīga-Sigulda ar atiešanas laiku plkst.19. Darbdienu vilciens Sigulda-Rīga ar atiešanas laiku plkst.18.50 šajās dienās netiks norīkots.

Brīvdienu vilcieni Rīga-Sigulda ar atiešanas laiku plkst.9.07 un Sigulda-Rīga ar atiešanas laiku plkst.11.12 tiks papildus norīkoti arī 23.jūnijā, 24.jūnijā un 25.jūnijā.

Elektrovilcieni un dīzeļvilcieni 25.jūnijā kursēs pēc brīvdienu saraksta. Līdz ar to 25.jūnijā pasažieri nevarēs izmantot mēneša darba dienu abonementa biļetes.

Sestdien, 25.jūnijā, dīzeļvilciens Rīga-Zilupe-Rīga kursēs atbilstoši pamata sarakstam - no Rīgas aties plkst.10.30, no Zilupes - plkst.15.50. Savukārt dīzeļvilcieni Rīga-Liepāja un Rīga-Gulbene nekursēs.

26.jūnijā dīzeļvilcieni no Liepājas un Gulbenes netiks norīkoti.

Latvijā

Kārtējie trīs miljoni, kas iztērēti valstij neizdevīgi un izšķērdīgi. Zaļais kurss drīzāk izmantots kā aizsegs nepamatotam līdzekļu izlietojumam. Tik skarbi ir Valsts kontroles secinājumi par zemkopības ministrijas e auto uzlādes staciju tīklu. Revidenti materiālus nodevuši tiesībsargiem un Iepirkumu uzraudzības birojam, vēsta "Nekā Personīga".

Svarīgākais