Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Saistībā ar pāvesta vizīti Rīgas sabiedriskajā transportā gaidāmas izmaiņas

© f64

„Rīgas satiksme” informē, ka 2018. gada 24. septembrī, Viņa Svētības pāvesta Franciska pastorālās vizītes dēļ, sabiedriskā transporta kustība tiks organizēta pēc brīvdienu kustības sarakstiem.

SABIEDRISKAIS TRANSPORTS
Informējam, ka laikā no plkst. 10:00 līdz apmēram plkst. 10:30 gadījumā, ja tiks slēgta kustība Zigfrīda Annas Meierovica un Aspazijas bulvārī, 5., 7., un 11. maršruta tramvaji attiecīgi no Iļģuciema, Ķengaraga un Mežaparka kursēs līdz Radio ielai (pieturvieta „Stacijas laukums”). No Mīlgrāvja un Ausekļa ielas braucošie tramvaji, iespējams, tiks īslaicīgi pieturēti pirms K.Valdemāra ielas.

Atsevišķos autobusu un trolejbusu maršrutos naktī no 24. septembra uz 25. septembri tiks organizēti papildu reisi. Plānots, ka no Centrālās stacijas apkārtnes pieturvietām, zemāk norādītie autobusi un trolejbusi izbrauks plkst. 0:30, 1:30 un 2:20, lai nogādātu vilcienu pasažierus no Aglonas uz Rīgas pilsētas mikrorajoniem:
8. autobusa maršrutā no pieturvietas „Stacijas laukums” uz Zolitūdi;
9. autobusa maršrutā no pieturvietas „Merķeļa iela” uz Mežaparku;
21. autobusa maršrutā no pieturvietas „Centrālā stacija” (Raiņa bulvārī) uz Imantu;
24. autobusa maršrutā no pieturvietas „Centrālā stacija” (Gogoļa ielā) uz Mangaļsalu
30. autobusa maršrutā no pieturvietas „Centrālā stacija” (Raiņa bulvārī) uz Daugavgrīvu
40. autobusa maršrutā no pieturvietas „Centrālā stacija” (Gogoļa ielā) uz Juglu;
15. trolejbusa maršrutā no pieturvietas „Centrālā stacija” (Raiņa bulvārī) uz Ķengaragu;
18. trolejbusa maršrutā no pieturvietas „Centrālā stacija” (Satekles ielā) uz Mežciemu;
22. trolejbusa maršrutā no pieturvietas „E. Birznieka-Upīša iela” uz Pļavniekiem;
27. trolejbusa maršrutā no pieturvietas „Stacijas laukums” uz Ziepniekkalnu;
Vēršam Jūsu uzmanību, ka norādītie autobusi un trolejbusi no Rīgas pilsētas centra līdz mikrorajonam brauks pa savu maršrutu tik tālu, līdz izkāps pēdējais pasažieris.

Rīgas pilsētas sabiedriskais transports (tramvajs, trolejbuss, autobuss) 24. septembrī kursēs pēc brīvdienu saraksta. Pasažieriem, kuri ir iegādājušies braukšanas biļetes darba dienām, lūdzam ievērot, ka 24. septembrī braukšanas biļetes, kas paredzētas darba dienām, nebūs derīgas braukšanai sabiedriskajā transportā. Minibusi un ekspresbusi 24. septembrī kursēs pēc svētdienas kustības grafika.

AUTOSTĀVVIETAS
Maksas autostāvvietas, kuras apkalpo „Rīgas satiksme”, 24. septembrī, varēs izmantot bez maksas, izņemot apakšzemes stāvvietu Krišjāņa Valdemāra ielā 5a - tur par auto novietošanu būs jāmaksā atbilstoši spēkā esošajiem tarifiem.

KLIENTU APKALPOŠANAS CENTRI
Svētku dienā, 24. septembrī, klientu apkalpošanas centri būs slēgti.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”, „draugiem.lv”.