Sestdiena, 27.aprīlis

redeem Klementīne, Raimonda, Raina, Tāle

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Būvdarbu dēļ nākamnedēļ Rīgā gaidāmi vairāki satiksmes ierobežojumi

© f64

Siltumtrases izbūves darbu laikā no 25. septembra līdz 20. oktobrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Pulkveža Brieža ielā, posmā no Hanzas ielas līdz ēkai Pulkveža Brieža ielā 35.

Darbu veicējiem - SIA “Vārsts” uzdots nodrošināt: transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu; iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas ierobežotajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma; operatīvā transporta satiksmi; sabiedriskā transporta satiksmi;

Transportlīdzekļu satiksmi Pulkveža Brieža ielā var atjaunot pirms minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.

Siltumtīkla rekonstrukcijas darbu laikā no 25. septembra līdz 05. oktobrim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Ūdeļu ielā pie ēkām Ūdeļu ielā Nr. 23 un Nr.25.

SIA “Sēme” uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu saskaņā ar satiksmes organizācijas shēmu; iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas ielas slēgtajā posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma; operatīvā transporta satiksmi; rekonstrukcijas darbu izpildi; apbraucamo ceļu uzturēšanu.

Transportlīdzekļu satiksmi Ūdeļu ielā var atjaunot pirms minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.

Siltumtīkla rekonstrukcijas darbu laikā no 25. septembra līdz 28. septembrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Aleksandra Čaka ielas krustojumā ar Bruņinieku ielu.

SIA “Sēme” uzdots nodrošināt: transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu saskaņā ar satiksmes organizācijas shēmu; iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas ierobežotajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma; operatīvā transporta satiksmi; sabiedriskā transporta satiksmi; remontdarbu izpildi.

Transportlīdzekļu satiksmi Aleksandra Čaka ielā var atjaunot pirms minētā laika, ja darbi tiek pabeigti ātrāk.