Ņem vērā! Vecrīgā daudzviet būs aizliegta auto novietošana; remontu dēļ ierobežo satiksmi Dzirciemā

© Dāvis Ūlands, F64 Photo Agency

Eiropas Savienības (ES) dalībvalstu prezidentu sanāksmes laikā vairākās Vecrīgas ielās tiks ierobežota transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana, informēja Rīgas domē.

No šī vakara plkst.20 līdz 14.septembra plkst.17 apstāties un stāvēt būs aizliegts Teātra ielas abās pusēs, posmā no Aspazijas bulvāra līdz Vaļņu ielai, un Aspazijas bulvāra abās pusēs, posmā no Kaļķu ielas līdz Teātra ielai.

No šodienas plkst.20 līdz 14.septembra plkst.23 šie ierobežojumi būs spēkā arī Pils ielas abās pusēs, posmā no Pils laukuma līdz Doma laukumam.

Tāpat šovakar no plkst.21 līdz pusnaktij tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Kuģu ielas abās pusēs, posmā no Trijādības ielas līdz Akmens tiltam.

Ūdensvada un kanalizācijas tīklu izbūves dēļ no šodienas tiks ierobežota satiksme Rīgā, Daugavgrīvas un Pulka ielās, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

No šodienas līdz 23.oktobrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Daugavgrīvas ielas posmā no Pulka ielas līdz Mazajai Ūdens ielai.

Savukārt Pulka ielas posmā no Slokas ielas līdz Daugavgrīvas ielai transportlīdzekļu satiksme tiks ierobežota no šodienas līdz 3.oktobrim.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajā ielas posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Darbu veikšanas laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Svarīgākais