Šajā nedēļas nogalē noteiks satiksmes ierobežojumus vairākās ielās

© f64

Saistībā ar lietus kanalizācijas izbūves darbiem no 8.septembra līdz 19.oktobrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Elizabetes ielas posmā no Satekles ielas līdz Kļavu ielai.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas minētajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Veicot darbus nakts laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Saistībā ar “Peldu ielas ražas svētku” rīkošanu no 7.septembra plkst.19.00 līdz 9.septembra plkst. 8.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Peldu ielas posmā no nama Peldu ielā 17 līdz namam Peldu ielā 21.

Saistībā ar biedrības "Latvijas sarkanais krusts" pasākuma rīkošanu 8.septembrī no plkst. 9.00 līdz plkst. 20.00 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Oskara Kalpaka bulvāra labajā pusē, posmā no Antonijas ielas līdz Jura Alunāna ielai.

Saistībā ar Tēva dienas gājienu 9.septembrī no plkst. 12.00 līdz plkst. 12.30 nepieciešamības gadījumā ierobežos vai slēgs gājēju kustību un transportlīdzekļu satiksmi gājiena maršrutā.

Gājiens notiks pa maršrutu: laukums pie Brīvības pieminekļa-Brīvības bulvāris-Elizabetes iela-Vērmanes dārzs.

Latvijā

Par skandālu saistībā ar Valsts kontroles atzinumu; vai un kādēļ valsts iestādes izvēlas ar darbiniekiem tiesāties līdz galam, nevis slēgt mierizlīgumu; kādēļ Raivis Kronbergs piekrita kļūt par Valsts kancelejas direktoru; vai viņš cer nenonākt premjera vai viņa biroja nežēlastībā; ko tauta gaida no valsts pārvaldes un Valsts kancelejas direktora – “Neatkarīgās” intervija ar Valsts kancelejas direktoru Raivi Kronbergu.

Svarīgākais