Rīgas Franču liceja skolēni dosies gājienā uz jauno ēku; satiksmes ierobežojumi Valdemāra ielā

© F64 Photo Agency

Saistībā ar Rīgas Franču liceja rīkoto Zinību dienas svētku gājienu šodien no plkst.9.55 līdz 10.30 nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai slēgta gājēju un transportlīdzekļu satiksme posmā no Mēness ielas līdz Krišjāņa Valdemāra ielai 48, informē Rīgas dome.

Satiksme tiks ierobežota gājiena maršrutā Mēness iela - Miera iela - Ēveles iela - Krišjāņa Valdemāra ielas ietve (kreisā puse virzienā uz centru) - Krišjāņa Valdemāra iela 48.

Gājiens simbolizēs atjaunotās Franču liceja ēkas atklāšanu, un tajā skolēni dosies no pašreizējās skolas ēkas Mēness ielā uz jaunajām telpām.

Turpmāk mācību process liceja skolēniem tiks nodrošināts vienā maiņā. 7.-12.klašu skolēni mācīsies pilnībā pārbūvētajā ēkā Krišjāņa Valdemāra ielā, bet 1.-6.klašu skolēni - liceja līdzšinējā ēkā Mēness ielā.

Latvijā

Saeimas Cilvēktiesību un sabiedrisko lietu komisijas Mediju politikas apakškomisijas sēdē otrdien, 1.oktobrī, deputāti spriedīs par sociālo tīklu vietņu ietekmi uz valsts ekonomiku, liecina apakškomisijas darba kārtība.

Svarīgākais