Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Slēgs satiksmi Elijas ielā; ierobežojumi Kr. Valdemāra ielā tiks pagarināti

© f64

Saistībā ar seguma ieklāšanas darbiem tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Elijas ielā no 11. augusta plkst. 8.00 līdz 12. augusta plkst. 8.00, posmā no Turgeņeva ielas līdz Puškina ielai.

Tāpat arī satiksme tiks slēgta no 13. augusta plkst. 8.00 līdz 14. augusta plkst. 8.00, posmā no Jēzusbaznīcas ielas līdz Puškina ielai.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu. Remontdarbu laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Saistībā ar sabiedriskā transporta pieturvietas "Mākslas muzejs" remontdarbiem no 14. augusta līdz 21. augustam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Krišjāņa Valdemāra ielā, pie sabiedriskā transporta pieturvietas "Mākslas muzejs".

Tāpat arī saistībā ar sabiedriskā transporta pieturvietas "Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris" remontdarbiem no 15. augusta līdz 21.augustam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Krišjāņa Valdemāra ielā, pie sabiedriskā transporta pieturvietas "Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris".

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt ceļa zīmju izvietošanu. Remontdarbu laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Saistībā ar autoceltņa novietošanu 12. augustā no plkst. 5.00 līdz plkst. 23.00 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Baznīcas ielā, posmā no Lāčplēša ielas līdz ēkai Baznīcas ielā 31.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu un iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas attiecīgajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Darbu laikā var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.