Piektdiena, 26.aprīlis

redeem Alīna, Rūsiņš, Sandris

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Vairākās vietās Rīgā ierobežos satiksmi

© f64

Saistībā ar būvniecības darbiem no 8. augusta līdz 31. augustam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme uz Dienvidu tilta 7. estakādes (Dienvidu tilta uzbrauktuve no Krasta ielas Pļavnieku virzienā).

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu.

Veicot darbus var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Saistībā ar tramvaju sliežu ceļa rekonstrukcijas darbiem no 8. augusta līdz 16. augustam tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme (izņemot tramvaju satiksmi) Miera ielā, 50 m garā posmā un virzienā no Brīvības ielas.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas attiecīgajā ielas posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Veicot darbus var tikt pārsniegts pieļaujamais trokšņa līmenis.

Saistībā ar siltumtīklu pārbūves darbiem no 8. augusta līdz 29. augustam tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Sliežu ielā, pie ēkas Sliežu ielā 9.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu (kuri atrodas Sliežu ielas slēgtajā posmā) transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.