Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Stājas spēkā satiksmes ierobežojumi vairākās Rīgas ielās

© Ilze Zvēra, F64 Photo Agency

Saistībā ar dažādiem rekonstrukcijas un sliežu remontdarbiem, šodien vairākās Rīgas ielās stājas spēkā satiksmes ierobežojumi.

Saistībā ar rekonstrukcijas darbiem šodien no plkst.8 līdz plkst.22 tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Augšielā, posmā no iebrauktuves Daugavas stadionā līdz Stadiona ielai.

Tāpat rekonstrukcijas darbu dēļ līdz 22.jūlijam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Daugavas stadiona teritorijā esošajā Ata ielā, Augšielā un Vagonu ielā.

Saistībā ar tramvaju sliežu ceļa rekonstrukcijas darbiem uz divām dienām - līdz 13.jūlijam, tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme Miera ielā, 50 metru garā posmā un virzienā no Brīvības ielas, kā arī Matīsa ielā, 50 metru garā posmā no Brīvības ielas. Ierobežojumi neattiecas uz tramvaju kustību.

Vēl, saistībā ar tramvaju sliežu ceļa rekonstrukciju, no šodienas līdz 15.augustam tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme arī Jūrmalas gatves un Slokas ielas krustojumā.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, kā arī iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētajā ielas posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma.

Darbu veikšanas laikā var tiks pārsniegts atļautais trokšņa līmenis.