Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

7. un 8. jūlijā tiks organizēti papildu sabiedriskā transporta reisi

© f64

2018. gada 7. un 8. jūlijā saistībā ar XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku koncertiem Daugavas stadionā, ģenerālmēģinājumu un noslēguma koncertu Mežaparkā tiks organizēti papildu reisi līdz plkst. 2:00 no pilsētas centra sekojošos maršrutos:

2., 3., 11., apvienotajā 12., 23. un 26. (pa Akmens tiltu), 18., 24., 25., 37., 40., 50., 51., 53. autobusa maršrutā;
1., 5., 7., 10., 11. tramvaja maršrutā;
9., 14., 15., 17., 18., 22., 27. trolejbusa maršrutā.

Sestdien, 7. jūlijā

Saistībā ar deju lieluzvedumu „Māras zeme” Daugavas stadionā, no plkst. 18:00 atbilstoši pasažieru plūsmai tiks organizēts speciāls trolejbusa maršruts „Centrālā stacija - Daugavas stadions”.
No Centrālās stacijas trolejbusi kursēs pa Satekles ielu, Marijas ielu, Aleksandra Čaka ielu, Stabu ielu, Avotu ielu, Jāņa Asara ielu. Uz Centrālo staciju trolejbusi kursēs pa Jāņa Asara ielu, Avotu ielu, Matīsa ielu, Aleksandra Čaka ielu, Marijas ielu, Elizabetes ielu, Satekles ielu.

Saistībā ar mēģinājumu un ģenerālmēģinājumu Mežaparkā, atbilstoši pasažieru plūsmai tiks organizēti papildu reisi 11. tramvaja maršrutā.

3. trolejbusa maršruts no plkst. 16:00 tiek pagarināts līdz Mežaparkam un kursēs kā 3a. trolejbusa maršruts „Centrāltirgus - Sarkandaugava - Mežaparks”. Reisi tiks organizēti atbilstoši pasažieru plūsmai.

Tāpat, atbilstoši pasažieru plūsmai, saistībā ar ģenerālmēģinājumu Mežaparkā un koncertu Daugavas stadionā tiks nodrošināti papildu reisi 5., 11., 22. trolejbusa maršrutā un 6., 9., 48., 52. autobusa maršrutā.

Svētdien, 8. jūlijā

Saistībā ar XXVI Vispārējo latviešu Dziesmu un XVI Deju svētku noslēguma koncertu „Zvaigžņu ceļā” un Sadziedāšanās nakti Mežaparkā, atbilstoši pasažieru plūsmai tiks organizēti papildu reisi 11. tramvaja maršrutā.

3. trolejbusa maršruts no plkst. 16:00 tiek pagarināts līdz Mežaparkam un kursēs kā 3a. trolejbusa maršruts „Centrāltirgus - Sarkandaugava - Mežaparks”. Reisi tiks organizēti atbilstoši pasažieru plūsmai.

Tāpat, atbilstoši pasažieru plūsmai, pirms un pēc noslēguma koncerta tiks nodrošināti papildu reisi 9. un 48. autobusa maršrutā.

Plašāku informāciju par „Rīgas satiksmes” piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv vai sociālajos tīklos „twitter”, „facebook”, „draugiem.lv”.