Piektdiena, 29.marts

redeem Agija, Aldonis

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

Sakarā ar "Baltijas praidu" ierobežos satiksmi vairākās centra ielās

© Dmitrijs Suļžics, F64 Photo Agency

Saistībā ar "Baltijas praida 2018" norisi sestdien, 9.jūnijā, tiks ierobežota satiksme vairākās Rīgas centra ielās, bet daļa ierobežojumu stāsies spēkā jau šodien, informē Rīgas domē.

Rīt, 9.jūnijā, no plkst.7 līdz 16 slēgta būs transportlīdzekļu un nepieciešamības gadījumā arī gājēju satiksme Tērbatas ielas posmā no Merķeļa ielas līdz Dzirnavu ielai un Elizabetes ielas posmā no Brīvības ielas līdz Krišjāņa Barona ielai.

Savukārt no plkst.12 līdz 15 slēgs transportlīdzekļu un gājēju satiksmi Tērbatas ielas posmā no Merķeļa ielas līdz Matīsa ielai, Brīvības ielas posmā no Merķeļa ielas līdz Matīsa ielai (izņemot sabiedrisko transportu posmā no Matīsa ielas līdz Bruņinieku ielai, ieskaitot krustojumus), Bruņinieku ielas posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Brīvības ielai, Dzirnavu ielas posmā no Krišjāņa Barona ielas līdz Brīvības ielai un Blaumaņa ielas posmā no Brīvības ielas līdz Krišjāņa Barona ielai.

Tāpat satiksmi šajā laikā slēgs Lāčplēša ielas posmā no Baznīcas ielas līdz Krišjāņa Barona ielai, Ģertrūdes ielas posmā no Baznīcas ielas līdz Krišjāņa Barona ielai, Martas ielas posmā no Tērbatas ielas līdz Krišjāņa Barona ielai un Stabu ielas posmā no Baznīcas ielas līdz Krišjāņa Barona ielai.

Savukārt jau no šodienas, 8.jūnija, plkst.20 līdz 9.jūnija plkst.16 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Tērbatas ielā abās pusēs posmā no Merķeļa ielas līdz Bruņinieku ielai, Elizabetes ielā posmā no Brīvības ielas līdz Tērbatas ielai. Elizabetes ielas kreisajā pusē 50 metrus garā posmā un virzienā no Tērbatas ielas līdz Krišjāņa Barona ielai un Matīsa ielas labā pusē, posmā un virzienā no Aleksandra Čaka ielas līdz Krišjāņa Barona ielai.

No pusnakts līdz 9.jūnija plkst.19 tiks slēgta gājēju (izņemot pasākuma dalībnieku) plūsma arī Vērmanes dārzā.