Ilgstoši ierobežos satiksmi Rīgas centrā

© Kaspars Krafts, F64 Photo Agency

Sakarā ar kanalizācijas rekonstrukcijas darbiem no 9. līdz 31.oktobrim tiks slēgta transportlīdzekļu satiksme (izņemot tramvaja kustību) Matīsa ielā pie ēkas Brīvības ielā 90, virzienā uz Brīvības ielu.f

Tāpat sakarā ar ūdensvada remontdarbiem no 9.oktobra līdz 30.novembrim tiks ierobežota transportlīdzekļu satiksme Viestura prospekta posmā un virzienā no ēkas Nr.35 līdz ēkai Nr.16.

Darbu veicējiem uzdots nodrošināt transportlīdzekļiem apbraucamo ceļu un ceļa zīmju izvietošanu, iedzīvotāju un uzņēmumu, kuri atrodas minētājā ielas posmā, transportlīdzekļu piebraukšanu pie dzīvesvietas vai uzņēmuma, kā arī sabiedriskā transporta pieturvietas pārcelšanu un sabiedriskā transporta kustību.

Latvijā

Krīžu un konsultāciju centrs “Skalbes” ir veicis apkopojumu par saņemtajiem zvaniem kopš 2021. gada un secinājuši, ka 33% no ienākošajiem zvaniem ir saistīti ar vientulību. Dati liecina, ka visbiežāk ar vientulību saskaras cilvēki, kas cieš no fiziskām un psihiskām saslimšanām, kā arī sievietes, kas saskaras ar finansiālām grūtībām.

Svarīgākais