Ceturtdiena, 2.maijs

redeem Sigmunds, Zigismunds, Zigmunds

arrow_right_alt Rīgā \ Satiksme

IEGAUMĒ: Satiksme daudzviet šovakar un brīvdienās būs palēlināta

© Ilze Zvēra/ F64 Photo Agency

Nedēļas nogalē autobraucējiem dodoties ārpus Rīgas, ir iespējama palēnināta satiksme Pierīgā, īpaši jūras piekrastes virzienos.

Autovadītājiem jārēķinās, ka mūzikas festivāla Positivus laikā īpaši intensīva satiksme gaidāma uz Tallinas šosejas Salacgrīvas virzienā. Tāpat atgādinām, ka sakarā ar būvdarbiem uz tilta pār Lielupei uz Ventspils šosejas satiksme pār tiltu tiek organizēta pa vienu joslu un intensīvas satiksmes laikā pie tilta var būt lēna satiksme.

Remontdarbi turpinās arī citviet. Visvairāk luksoforu posmu pašreiz ir uz Jēkabpils-Rēzeknes (A12) šosejas posmā no Stirnienes līdz Varakļāniem, kur ir vienpadsmit luksoforu posmi, lai tos šķērsotu, jārēķinās ar papildu stundu ceļā. Posmā no Daugavpils līdz Medumiem (A13) autovadītājiem jārēķinās ar papildu pusotru stundu ceļā. Uz Ventspils šosejas (A10) darbi notiek vairākos posmos kopumā 40 kilometros ceļa.

Satiksmes ierobežojumi būvdarbu laikā ir arī pie visām trijām HES, kā arī Ulbrokā. Atgādinām, ka joprojām ir slēgts autoceļa posms no Tīnūžiem līdz Ogrei (P5). Savukārt Siguldā krustojuma remontdarbi ir pabeigti un vairs neaizkavē braukšanu.

Lielākie satiksmes ierobežojumi uz galvenajiem autoceļiem:

Valmieras šoseja A3

  • No Braslas tilta līdz Straupei - trīs luksoforu posmi.
Turpinājumu lasi nākamajā lapā