A.Čaka ielā remontē ūdensvadu; noteikti satiksmes ierobežojumi

© Dmitrijs Suļžics/ F64 Photo Agency

Šīs nedēļas nogalē, 10. un 11.decembrī, notiks ūdensvada komunikāciju remontdarbi A.Čaka ielas krustojumos ar Bruņinieku un Artilērijas ielām, kuru dēļ būs ūdensapgādes pārtraukumi. Satiksmes organizācija A.Čaka ielā, krustojumā ar Bruņinieku ielu, plānota pa vienu braukšanas joslu katrā virzienā.

Uz remontdarbu laiku tiks pārlikti arī trolejbusu kontakttīkli. Satiksmes ierobežojumi būs arī A.Čaka un Artilērijas ielu krustojumā. Rakšanas darbi sāksies piektdienas vakarā, šajā pat laikā namu augšējos stāvos iespējams pazemināts ūdens spiediens un ūdens uzduļķošanās.

Ūdensapgādes pārtraukumi lielākoties skars A.Čaka, Bruņinieku un Artilērijas ielu apkaimē dzīvojošos, šie pārtraukumi būs no sestdienas pusdienlaika līdz svētdienas vakaram. Ar ūdensapgādes pārtraukuma ietekmēto objektu pilnu sarakstu var iepazīties SIA "Rīgas ūdens" mājas lapā www.rigasudens.lv.

Latvijā

IZM solītie tūristu tūkstoši uz olimpisko atlasi basketbolā neatbrauca. 5 miljoni iztērēti, bet kļūdas prognozēs neatzīst. Ja pirms olimpiskā turnīra IZM un LBS solīja naudu budžetam, šobrīd atrunājas ar emocijām un patriotismu. Olimpisko atlasi ar pustukšajām tribīnēm un naudas izlietošanas lietderību neviens nevērtēs, vēsta TV raidījums "Nekā personīga".

Svarīgākais