Šodien iespējami satiksmes ierobežojumi Rīgas centrā

© F64

Sakarā ar Igaunijas un Lietuvas premjerministru darba vizīti šodien vajadzības gadījumā var tikt ierobežota satiksme vairākās Rīgas centra ielā, aģentūru LETA informēja Rīgas domē.

Igaunijas un Lietuvas premjerministru darba vizītes laikā nepieciešamības gadījumā tiks ierobežota vai īslaicīgi slēgta transportlīdzekļu satiksme un gājēju kustība pie ēkas Rūpniecības ielā 24, pie ēkas Reimersa ielā 1, pie ēkas Brīvības bulvārī 36, pie ēkas Skolas ielā 13 un Elizabetes ielas posmā no Pulkveža Brieža ielas līdz ēkai Elizabetes ielā 17.

Turklāt no plkst.7 līdz 13.30 tiks aizliegta transportlīdzekļu apstāšanās un stāvēšana Brīvības bulvāra labajā pusē, posmā no Apgabaltiesas ēkas līdz Elizabetes ielai, bet no plkst.6 līdz 15 Elizabetes ielas labajā pusē, posmā no Pulkveža Brieža ielas līdz ēkai Elizabetes ielā 17.

Latvijā

Epidemiologi vērsuši uzmanību, ka Latvijā, kā arī dažās citās Eiropas Savienības valstīs nedaudz pieaug saslimstība ar Covid-19. TV3 raidījuma “900 sekundes” veiktajā Latvijas iedzīvotāju aptaujā noskaidrots, ka lielāko daļu Latvijas iedzīvotāju pieaugošā saslimstība ar Covid-19 nesatrauc.

Svarīgākais