Avārijas dēļ apgrūtināta satiksme ceļā Jelgava - Dalbe [papildināts]

Attēlam ir ilustratīva nozīme © F64

Šodien pirms plkst.14 Ozolnieku novadā, uz ceļa Jelgava-Dalbe, pie sabiedriskā transporta pieturas "Dzidras", notikusi vairāku auto sadursme, kuras dēļ apgrūtināta satiksme, noskaidroja aģentūra LETA.

Valsts policijas Zemgales reģiona pārvaldes priekšnieka palīdze Ieva Sietniece informēja, ka, pēc sākotnējās informācijas, negadījumā iesaistīti trīs transportlīdzekļi - "Chrysler Voyager", "Opel Zafira" un "Opel Astra" automašīnas. "Policijas darbinieki vajadzības gadījumā regulēs satiksmi," piebilda Sietniece.

Uz slimnīcu pēc negadījuma nogādāta "Opel Astra" pasažiere. Policija vēl precizē viņas vecumu.

Kā avārijas iemesls tiek norādīta drošas distances neievērošana starp automašīnām.

Glābšanas darbos piedalās arī Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienesta darbinieki, aģentūru LETA informēja dienesta Prevencijas un sabiedrības informēšanas nodaļas vecākā speciāliste Agrita Vītola.

Aculiecinieki aģentūrai LETA pastāstīja, ka uz notikuma vietu devušās arī vairākas Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta brigādes.

Latvijā

Šī gada 23. septembrī Valsts ieņēmumu dienests (VID) sāk uzrunāt tos cilvēkus (privātpersonas), kuriem saskaņā ar VID veikto datu analīzi ir būtiskas neatbilstības starp viņu oficiāli deklarētajiem ienākumiem un banku sniegto informāciju par viņu banku kontu apgrozījumu.

Svarīgākais