Nakts būs silta; gaidāms slapjš sniegs un lietus

© F64

Pievakarē braukšanas apstākļi pa valsts galvenajiem un reģionālajiem autoceļiem ir apmierinoši, ziņo "Latvijas valsts ceļi". Vidzemē šodien iesaistītas 3 "Latvijas autoceļu uzturētājs" ziemas dienesta tehnikas vienības.

Bez nokrišņiem, gaisa temperatūra no +3ºC līdz +5ºC. Saskaņā ar metroloģisko prognozi naktī gaidāmi nelieli nokrišņi slapja sniega un lietus veidā. Ceļi vietām var būt slideni.

Aicinām autovadītājus būt īpaši uzmanīgiem pārvietojoties pa mazajiem ceļiem, kas ziemā tiek uzturēti ar sniega kārtu, jo, iestājoties siltākam laikam, tāpat arī lietus ietekmē, uz tiem veidojas atkala un tie ir ļoti slideni.

Par apstākļiem, kas negatīvi ietekmē braukšanu pa valsts ceļiem, aicinām paziņot Satiksmes informācijas centram pa diennakts tālruni 80005555, vai izmantojot Twitter @LVceli, lai nodrošinātu šīs informācijas nodošanu atbildīgajiem ceļu uzturēšanas dienestiem tālākai operatīvai rīcībai.

Informācija par aktuālajiem braukšanas apstākļiem ir pieejama www.lvceli.lv un Waze aplikācijā, kā arī pa tālruni 80005555.

Svarīgākais