No aprīļa cels tarifus arī "Rīgas satiksmes" apsaimniekotajās autostāvvietās

© f64

No 2015.gada 1.aprīļa plānotas izmaiņas "Rīgas satiksmes" apsaimniekoto autostāvvietu tarifos, aģentūru LETA informēja uzņēmumā.

 

"Rīgas satiksme" skaidroja, ka A tarifa zonā no 1.aprīļa līdzšinējo 1,99 eiro vietā par vienu stundu būs jāmaksā 2,50 eiro. Par 0,15 centiem tiks palielināts arī katras nākamās stundas tarifs, sasniedzot trīs eiro.

B tarifa zonās par stundu tarifs plānots divu eiro vērtībā līdzšinējo 1,42 eiro vietā. Arī maksa par katru nākamo stundu sasniegs 2,50 eiro.

C tarifa zonā 1,14 eiro vietā tarifs pieaugs līdz 1,50 eiro, un par 0,29 eiro pieaugs arī tarifs par katru nākamo stundu.

D tarifa zonā līdzšinējo 0,85 eiro par stundu vietā būs jāmaksā viens eiro, savukārt par katru nākamo stundu - 1,50 eiro.

Visbeidzot R tarifa zonā tarifs par vienu stundu pieaugs par 0,73 eiro, sasniedzot piecus eiro, savukārt katras nākamās stundas tarifs pieaugs par 0,89 eiro, sasniedzot astoņus eiro stundā.

"Rīga satiksme" informē, ka Rīgas pilsētas pašvaldības maksas autostāvvietu mērķis ir optimizēt satiksmes organizāciju - īpaši ielās ar intensīvu sabiedriskā transporta satiksmi, sakārtot vieglo transportlīdzekļu plūsmu un organizēt to novietošanu, lai visi rīdzinieki un Rīgas viesi varētu piebraukt tuvāk interesējošiem objektiem un novietot savas automašīnas speciāli tam paredzētajās vietās.

Latvijā

Kāpēc bruņotie spēki nenotrieca ar sprāgstvielām aprīkoto krievu dronu, kāpēc nebrīdināja par civilo aizsardzību atbildīgos? Šie bija tikai daži no neatbildētajiem jautājumiem pēc Krievijas palaistā drona nokrišanas Gaigalavā. Viena no nepateiktajām atbildes daļām slēpjas faktā, ka Militārajai policijai par nokritušo objektu paziņoja policija, savukārt tā saņēma zvanu no vietējā iedzīvotāja, vēsta Latvijas Televīzijas raidījums “de facto”. Lai arī nepatīkama un kļūdu pilna, šī bijusi laba mācībstunda nākotnei. 

Svarīgākais