13. un 14.augustā tiks veiktas izmaiņas 2., 11. un 24.autobusa maršrutā

13. un 14.augustā tiks veikti Tilta ielā esošās sliežu ceļa pārbrauktuves remontdarbi, kā rezultātā attiecīgā pārbrauktuve tiks slēgta transporta līdzekļu satiksmei. Ņemot vērā iepriekš minēto, lai nodrošinātu pasažieru pārvadāšanu, tiks veiktas izmaiņas 2., 11. un 24.autobusa maršrutā, kā arī 200.un 224.minibusa maršrutā.

2., 11. un 24.autobusa maršruts un 200., 224.minibusa maršruts tiks dalīts divās daļās un pasažieriem, lai nokļūtu līdz nepieciešamajam galapunktam, Sarkandaugavā būs jāveic pārsēšanās.

Autobusi no pilsētas centra pa maršrutu kursēs līdz Sarkandaugavas dzelzceļa pārbrauktuvei, kur caur 3.trolejbusa galapunktu veiks apgriešanos un brauks atpakaļ pa maršrutu uz pilsētas centru. Lai turpinātu ceļu līdz Vecmīlgrāvim/Jaunciemam/Mangaļsalai, pasažieriem jāšķērso dzelzceļa pārbrauktuve un jādodas līdz 19., 48.autobusa galapunktam, kur tiks nodrošināta pasažieru pārsēšanās 2., 11. un 24.autobusa maršruta otrajā daļā.

Autobusi no Vecmīlgrāvja/Jaunciema/Mangaļsalas pa maršrutu kursēs līdz Sarkandaugavas dzelzceļa pārbrauktuvei, kur paredzēta pasažieru izkāpšana. Lai turpinātu ceļu līdz pilsētas centram, pasažieriem jāšķērso dzelzceļa pārbrauktuve un jādodas līdz 3. trolejbusa galapunktam, kur tiks nodrošināta pasažieru pārsēšanās 2., 11. un 24.autobusa maršruta otrajā daļā.

Minibusi no pilsētas centra pa maršrutu kursēs līdz Sarkandaugavas dzelzceļa pārbrauktuvei, kur veiks apgriešanos braukšanai uz pilsētas centru. Lai turpinātu ceļu pasažieriem jāšķērso dzelzceļa pārbrauktuve, kur minibusu pieturvietā tiks nodrošināta pasažieru pārsēšanās.

Minibusi no Vecdaugavas/Mangaļsalas pa maršrutu kursēs līdz Sarkandaugavas pārbrauktuvei, kur veiks apgriešanos braukšanai atpakaļ uz mikrorajoniem. Lai turpinātu ceļu pasažieriem jāšķērso dzelzceļa pārbrauktuve, kur minibusu pieturvietā tiks nodrošināta pasažieru pārsēšanās.

Kustības saraksti tiks mainīti un transporta kustība nodrošināta ar esošo intensitāti, lai pēc iespējas ātrāk klients varētu pārsēsties no viena maršruta otrā un turpināt ceļu līdz vēlamajam galapunktam. Lūdzam ņemt vērā, ka ceļā attiecīgajās dienā tiks pavadīts ilgāks laiks.

Pasažieri, kuri vienā no maršruta daļām būs iegādājušies biļeti vai reģistrējuši braucienu, pēc pārsēšanās otrā maršruta daļā aiz slēgtās dzelzceļa pārbrauktuves, turpinot ceļu, var braukt bez atkārtotas biļetes iegādes vai brauciena reģistrācijas.

Plašāku informāciju par Rīgas satiksmes piedāvātajiem pakalpojumiem, maršrutu sarakstiem, biļešu veidiem un citiem jaunumiem var saņemt interneta mājas lapā www.rigassatiksme.lv, sociālajos tīklos twitter, facebook, draugiem.lv vai zvanot pa bezmaksas tālruni 80001919.

Svarīgākais