Rīgas dome lems par graustu Marijas ielā 6

Pirmdien, 9. janvārī, plkst. 11.00 pie grausta Marijas ielā 6 notiks darba sanāksme, lai klātienē novērtētu grausta stāvokli un izlemtu jautājumu par tālāko rīcību ar to.

Sanāksmē piedalīsies Īpašuma departamenta direktors Oļegs Burovs, departamenta speciālisti, pārstāvji no Rīgas pilsētas Būvvaldes, Rīgas Austrumu izpilddirekcijas, Rīgas domes Satiksmes departamenta, kā arī grausta īpašnieki. Pēdējās nedēļas laikā sakarā ar vētrām būtiski ir pasliktinājies grausta tehniskais stāvoklis, radot draudus garāmgājējiem un sabiedriskajam transportam. Par to Rīgas domes Īpašuma departaments īpašniekiem nosūtīja vēstuli ar lūgumu nekavējoties rīkoties un sakārtot nekustamo īpašumu atbilstoši Rīgas domes saistošo noteikumu Nr.125 „Rīgas pilsētas teritorijas kopšanas un būvju uzturēšanas noteikumi” prasībām. Tā kā atbilde līdz šim nav saņemta un minētā situācija nav novērsta, tika nolems sasaukt operatīvo sanāksmi.

Latvijā

Vēl viena vasara – vēl viena apgleznota siena! Ar iespaidīgu Francijas ielu mākslinieka Aéro darbu Krišjāņa Valdemāra ielā 56, Liepājā, šajā nedēļas nogalē tiks papildināts sienu gleznojumu maršruts, ko, kā ierasts, pateicībā par vēl vienu brīnišķīgu vasaru Liepājas pludmalē, dāvina pludmales kafejnīca "Red Sun Buffet", informē "Red Sun Buffet Beach Bar" līdzīpašnieks Mareks Alberts.