Rīgas domi apmeklēs Krimas Kūrortu un tūrisma ministrs

Otrdien, 13.septembrī plkst.9:00 vizītē Rīgas domē ieradīsies Krimas Autonomās Republikas (Ukraina) ministru padomes priekšsēdētāja vietnieks, Krimas Autonomās Republikas Kūrortu un tūrisma ministrs Georgijs Psarevs.

Krimas delegācijas sastāvā Rīgas domi apmeklēs Krimas Autonomās Republikas Kūrortu un tūrisma ministra pirmais vietnieks Aleksandrs Lijevs, Aluštas pilsētas galva Staņislavs Kolots, Krimas Autonomās Republikas Kūrortu un tūrisma ministrijas starptautiskas sadarbības nodaļas priekšnieks Igors Stembitskijs, un kompānijas "Kandagara" pārstāvji.

Ar Krimas delegāciju tiksies Rīgas domes priekšsēdētāja vietnieks Andris Ameriks, Rīgas pilsētas izpilddirektors Juris Radzevičs, Drošības, kārtības un korupcijas novēršanas komitejas priekšsēdētājs Dainis Turlais un Rīgas Tūrisma attīstības biroja valdes locekle Vita Jermoloviča. Paredzēts, ka tikšanās laikā amatpersonas pārrunās aktuālo situāciju tūrisma jomā Rīgā un Krimā. Rīgas pārstāvji viesus iepazīstinās ar Rīgas tūrisma politiku un sarunā izvērtēs turpmākās sadarbības iespējas kultūras jomā Rīgas 2014.gada Eiropas kultūras galvaspilsētas projekta ietvaros un tūrisma jautājumos, akcentējot iespējamo sadarbību kūrortu un ārstnieciskajā tūrismā.

Latvijā

Būtu jāturpina sniegt atbalsts reģionālajiem medijiem, lai reģionu iedzīvotājiem nodrošinātu pieeju kvalitatīvam saturam par sabiedriski nozīmīgiem notikumiem, pirmdien tiekoties ar kultūras ministri Agnesi Lāci (P), uzsvēra Valsts prezidents Edgars Rinkēvičs.