Trešdiena, 24.aprīlis

redeem Nameda, Ritvaldis, Visvaldis

arrow_right_alt Rīgā \ Rīgas domē

Rīgas domes vēlēšanās balotēsies arī dziedātāja un Rīgas balles patronese Natālija Tumševica –Ērgle

© Publicitātes foto

Latvijas dziedātāja, Rīgas balles patronese, Latvijas pludmales tenisa izlases dalībniece, labdarības akciju organizatore Natālija Tumševica-Ērgle nolēmusi balotēties Rīgas domes vēlēšanām.

Pēc mācībām Ņujorkas Sentdžonsa universitātes biznesa menedžmenta fakultātē, kā arī Maskavas valsts vadības universitātē (State University of Management) Natālija Tumševica-Ērgle jau vairāk nekā desmit gadu veiksmīgi apvieno dziedātājas karjeru un pasākumu organizēšanas aģentūras Royal Events vadītājas darbu. Aģentūras kontā ir ļoti daudz veiksmīgu, Rīgai svarīgu projektu realizācija, tostarp Rīgas balle, Ziemassvētku labdarības vakari, hakatoni, sporta pasākumi, u.c.

“Strādājot Rīgas domē, es vēlētos savu darba pieredzi izmantot pašvaldības līmenī, tas pavērtu vēl vairāk iespēju un ļautu sniegt vēl būtiskāku ieguldījumu pilsētas kultūras, sporta un sociālajā attīstībā. Mans mērķis - piedalīties Rīgas attīstībā un censties darīt visu, lai jauniešu, jauno ģimeņu un visu rīdzinieku viedokļi un vēlmes tiktu sadzirdētas un īstenotas,” par saviem plāniem pastāstīja Tumševica-Ērgle.